RumisAlgn Kızlar yarın sabah sezeryan doğuma giricem yalnız korku sardı beni iyice dua edermisiniz bana🙏🙏
Ozlem1408 RumisAlgn bende sezeryana girecegim benide bir korku sardi bugün anlatamam insallah ikimizde saglicakla bebislerimizi kucagimiza aliriz Allah yardimcimiz olsun🤲🤲
Hatice68 RumisAlgn Allah yardımcın olsun canım benim sağlıkla kavuştursun Rabbım evladına bende cuma girecem sezeryana 🌺
bambam_betty Ayyy ne güzel ya. Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz. Sağlıkla kolaylıkla alın kucağınıza inşallah. 💫💫
kubra_karatekin Canım kaç haftalıksın 😇İnşallah hayırlıysa hemencecik doğar ağrısız sızısız bir Doğumun olur😇😇
Zdk RumisAlgn ya yarın doğuma girecek olan ne çok insan varmış şaştım valla 😀😀🤣🤣 ben de yarın doğuma giriyorum.
Acemianne12 RumisAlgn yaa ne güzel bebeğine kavuşmaya saatler kalmış bizim daha aylar var ne mutlu size korkmayın
Ozlemust RumisAlgn korkulacak birşey yok hiçbirşey hissetmeyeceksiiniz 12 gün önce oldum. bebeğinizin sağlıklı olması için dua edin bol bol. Allah cesaretini veriyor dua edin.
enisenalbant RumisAlgn Rabbim yavrunuza tez zamanda kavuşmayı nasip etsin🌸 Sağlıkla gelsin minik 🌺 Bu heyecan bile çok güzel tadını çıkar 😊 herşey çok güzel olacak merak etme strese girme😊 Darısı bize 🙏🙏
Kimse13- RumisAlgn benim de yarın sezeryan doğumum var sadece korkuyorum başka hiç bi duygu yok Allahım sağ Salim çıkmamızı evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin ❤️
Ozlem1408 Allahım hepimizin yardımcısı olsun insallah 🤲kolaylikla saglicakla kucagimiza almamizi nasip etsin 🤲🤲