Sfnur Konyalı anneler anne adayları doğum için meram tipi öneriyorsunuz ben dr Ali kemala gidiyorum ama orda doğum düşünmüyorum devellte dogurcam ama onerceginiz develt hastnesi varmı
Emelg Sfnur bende selçuklu tıpa gidiyorum kızımıda orda doğurdum. Şimdi 2. Gebeliğim yine oraya gdiyorum
Eminos123 Sfnur arkadasım sehir hastanesinde dogum yapti benim 2. Gebeligim bi oglum var 2 yasinda 21 haftalik hamileyim hayirlisiyla bunda ev dogumu istiyorum
Gulsen4224 Sfnur ben ilk oğlumda orda yaptım tekrar gitmem oraya rabbim düşürmesin bile diyorum kötü geçti ya o yüzden şehir hastanesine özel gibi diye duyumlar aldım canım ama🌸
Eminos123 Sfnur evet canim evde ozel ebe ile anlasiyorsun hersey resmi devlet onayli emekli ebe ile evde yapmayi dusunuyorum arkadaslarim yaptilar hatta ebeler sehirdisina bile gider istege gore
Sfnur Emelg meram tıpta sanırım aynı selkcuklu gibi randevu aldım hangi doktor denk gelirse bı orayı deneyim sonra Selçuklu denerim devellte olcak mecbur ama bilmiyorum hangisinde olsa dogum
Emelg Sfnur merama hiç gitmedim tıptan memnun kaldım doğuma doktor giriyor çocuk doktorlarıda grliyo çok şükür sıkıntı yaşamadım
Sfnur Eminos123 ilgimi çekti benimde tanıdiginiz ebe varmı güvenilir olası bir durumda nasıl müdahale edilcekki
Eminos123 Sfnur ebe senay yazici ve ebe aysun selvi dilersenizebe destegi de alabilirsiniz sadece hastaneye sizinle birlikte gelir hani ben aysun ebeyle yapmayi dusunuyorum dogumu
Gul-42 Ben meram akademıye gıdıyorum cok memnunum hafta ıcı calıştıgım ıcın malesef devlet hastanesıne gıdemedım😔
Ezgifatma2010 Ben başkent hastanesi Emel Ebru özçimen e gidiyorum 31. Haftadayız erken olacak ama kuveze ihtiyaç olmaz inşallah