Ly020818 Aşırı iştahsızlık sabah bulantilari geri geldi son zamanlarda herkesin iştahı açılırmis bnm tam tersi oldu var mı böyle olan artık doğsun diyorum iyi beslenemiyorum hiç
Mrv24 Ly020818 bende aynı durum midem fana bulaniyor bu günler. Sanki gün boyunca bişe yemesem aklıma gelmicek zorla yiyorum resmen. Herşey kokuyor gibi ilk haftalara döndüm resmen 🙄
Ly020818 Mrv24 Kesinlikle aynı durumdayım herşey kokuyor hoşuma gitmiyor hicbisey açım ama yiyemiyorum
Ly020818 Mrv24 Kesinlikle aynı durumdayım herşey kokuyor hoşuma gitmiyor hicbisey açım ama yiyemiyorum
Mrv24 Ly020818 bende bugün yazayım böyle olan var mı diye diyordum. Evde birde çocuk var yani herşey zor geliyor artık ona yedirirken bile bayılacak gibi oluyorum. İnşallah az kaldı ama
Zynpbbrhn Malesef öyle bende aynıyım 38+4 doğuma yakın tekrardan hormonlar tavan yapıyor ondan sanırım bu bulantı ve iştahsızlık 🙏🏼
Ly020818 Zynpbbrhn Büyük ihtimalle çünkü ilk beş ay bulantı çektim altı yeidnci ayda rahattım şimdi yine en baştaki gibi iğrenç bir hâl aldim