Hlya_35hsyn Merhaba kizlar bu ay yumurtlama zamanına kadar soğan suyu kullandım.suan adetim 3 gün geçti normalde hep duzenlidir.az önce test yaptım negatif.sogan suyu adeti geciktirirmi başına boyle bişe gelen varmi
minikmucizemmmmmm Hlya_35hsyn ben geçen ay yapmıştım adetim bir gün gecikti sonra oldum. Bu ayda yapcaktım ama yapmadım adet olunca hevesim kaçtı akışına bıraktım ☺️
Esraakk Hlya_35hsyn Benim düzensizliğim vardı annem 15 gün soğan suyu içirdi bana kırmızı soğan. Düzene girdi hiç düzensizlik yapmadı
afrasil Hlya_35hsyn benimde geciktirdi hatta 5 6 gün falandı galiba herkes şaşırmıştı sogan adet söker diye
Engzlevlt Hayır ya bence geciktirmez daha çok adet olmanı sağlar ben hamile kalmak için 15 gün boyunca hem sabah hem akşam aç karnına içtim
11mrv11 minikmucizemmmmmm soğan kürü yapıldıktan sonra 6 ay ara verilmesi gerekir. Her ay yapılan bir şey değil bu. Dikkat et.
ZelihaB minikmucizemmmmmm adet suyunu 1 kere yapılır arkadaşlar hormonlarınızı bozabilirsiniz sürekli için sadece 15 gün içilmeli diğer aylar tekrar içilmemeli YouTube da var bunun videoları baksanıza doktorlar falan bunun nasıl kullanılması gerektiğini söylüyorlar
Gurbetci53 Hlya_35hsyn aslında düzene koymak da denebilir. Bende düzenli olurdum. Soğan suyundan sonra 4-5 gün gecikti.. 😅Olur yani.
Hlya_35hsyn Gurbetci53 himm kasık ağrısı sürekli agriyıp geçince insan bişe var sanıyor.tesekkur ederim 👍
AnneBebek0 Hlya_35hsyn Ben 12. ayda aralikra sogan kürü yapmistim adetim bayaga gecikmisti. Normalde düzenli olurdum. Ama bilmiyorum onunla mi alakali. Cünkü üzüntü streste vardi koronadan yakinimizi kaybetmistik.
Hlya_35hsyn AnneBebek0 benimde normalde günü gününe gelir bu ayda böyle olunca acaba gebelik mi var die düşündüm.ama çogu kişi gecikme yapar yazmış
Seda_nrr Hlya_35hsyn geciktirebiliyor canım.Ama aslında vücudunun olması gereken düzene sokuyor öyle düşün.Sakın bırakma regl olursan tekrar iç.Gerçekten bir mucize.Ben soğan suyuyla gebe kaldım.Rabbim tez Zamanda sanada isteyen herkesede nasip etsin 🤍🕊
CerenYigit Seda_nrr merhaba siz nasıl uyguladınız sogan suyunu kac gun ictiniz ne zaman başladınız icerken korundunuz mu
minikmucizemmmmmm 11mrv11 ❤️ Evet bende tereddütte kalmıştım araştırdım yapmadım inşallah yaptığım fayda eder çikolata kisti için yapmıştım