NeslihanKarabulut Merhabalar 30 haftalığız ağustos gibi doğum olacak inşallah ihtiyaçlarımızın bir çoğunu aldık sizler ne durumdasınızzz ?
deletedmom30 NeslihanKarabulut daha benim eksiklerim var arkadaşlar yıkayıp hazırlayın ne olur ne olmaz erken Doğum falan olur allah korusun
Espbulut NeslihanKarabulut ben herşeyini yıkayıp ütüleyip hastane çantasına yerleştirdim ne olur ne olmaz bir köşede dursun diye 🤗
Yelizcevik NeslihanKarabulut 32 haftayız bugün randevum var bebeğimi görücem 🙏😇 eksikler hiç bitmiyor kıyafetler küçük ihtiyaçlar tamam odası kaldı bebişimin
Espbulut NeslihanKarabulut onun dışında diğer kıyafetlerini sadece yıkadım ütülemeye gözüm kesmedi bayağı el oyalıyor kolay görünsede 😄
Aysenurtsr Ben de 30 haftaligim, odasi haric hersey tamam. 2 hafta sonra herseyi tamamlamayi dusunuyorum.
NeslihanKarabulut Kontrolleriniz nasıl gidiyor biz bugün gittik herşey normal fakat kafası aşağıda dedi
Ozgecaann NeslihanKarabulut benimde ufak tefek eksikler kaldı olsada olmasada farketmez türden sonradanda alabilirim eşyalarımı yıkadım bugün yarın çantamı hazırlıcam erken doğum riskim var çünkü hazır kenarda dursun 🤗
NeslihanKarabulut Bizim de tek eksiğimiz beşiğimiz nerden ve nasıl bir şey alacağımıza karar veremedik
Asli91 NeslihanKarabulut herşeyi tamam bi arabası eksik 😊 32.haftamdayım yıkayıp ütülemeye başladım.En son kendi eşyalarımı yıkayıp kaldırıcam. Bu hafta tamamlamayı düşünüyorum ama çoookkk sıcak 😅
Eliffff NeslihanKarabulut 32.haftamdayım bugün kontrol vardı hemde çalışabilir raporu aldım.çok şükür iyi herşey.pek bi eksik kalmadı gibi bizim.süsler ıvır zıvır var sırada😂 eşyalarını yıkadım bu hafta ütülenecekler💙