LETHE Merhaba hastane çantam için crocs almak istiyorum. Orjinal veya cakma farketmez hastanede giyicem. Bildiginiz güvendiğiniz bir yer varmi? Bütün uygulamalardan olabilir(dolap Intagram falan)
Silasila LETHE Ben akınalbella marka aldım çarşıdan rastgele biyerden orjinali aşırı pahalı geldi bana 🤷🏼♀️
Muratnannesi LETHE akınal bella nın alabilirsin ben hemşireyim bir terlik bu kadar mı rahat olur. 😀 4 yıl dayandı mesela bana. Bende doğumda tekrar alıcam
Muratnannesi LETHE https://ty.gl/zkmlqmv akınal bella cros olarak internette satılıyor trendyol hepsi burada heryerde var
Misto LETHE internette pahalı oluyor canım o terliller dükkanlardan bak bazen bime a101 şoka geliyor takip et eşim işyerinde giymek icin almiştı gecengün bimden baya kaliteli biseydi fiyatıda cok uygundu baya uzun sureler giyilebilicek cok rahat terlikler gercekten
Damlahtp LETHE bende orjinali var tabi fiyat olarak pahalı ama ömürlük gerçekten, ama muadil olaral lcw da var bakabilirsiniz onuda 30 teleye almıştım internetten pembe remgi beklentiyi karşıladı
Mmom LETHE İnstagramda @bycanantoprak diye bir sayfa var. Crocs terlikler hep ithal geliyor daha uygun fiyatta hem de orjinal. 180₺ idi sanırım. Ben oradan aldım. Tavsiye ederim.