Asafimmm Progestan hap yan etki yapıyor diye okumustum burda 2 . İçişim suan icin yan etki yapmadı acaba sonramı etki ediyor bilen varmı içerken endişe yapıyorum yorumları okudugumda .
Dilekcnkn Asafimmm bildiğim kadarıyla uyku yapıyor doktorum öyle demişti ben gece yatmadan önce içtiğim için pek anlamıyorum diğer yan etkilerini ama uykumu hemen getirdiğini farkediyorum arada
Minel321 Asafimmm canım ilk zamanlar aşırı uyku , halsizlik yapıyor ama günlük kaç kere kullandığına bağlı, bu ben günlük 4 adet kullanıyorum aşırı etki gösteriyor
SerpilEsra Asafimmm uyku ve cok fazla bas donmesi yapiyordu bende etki ederse doktoruna soyle vajinadan kullanmaya basla canim hem daha etkili
Asafimmm Dilekcnkn yok canım bana 3 ögün kullan dedi agızdan alıyorum herhangi yan etkisini görmedim korkuyordum acıkcası banada olur diye
miniko_2308 Asafimmm ben günde 2 kez kullanıyorum her seferinde sersemletiyor baygın gibi uyumak istiyorum çoğu zaman
Minel321 Ssema1 daha önce 3 düşük yaşadım ve bu hamileliğim de 12. Haftamda yoğun kanamam oldu 2 gün hastane yatışım oldu sonra doktor da günlük 4 doza cıkardı
Dilekcnkn Asafimmm Bünye meselesidir o zaman önceden içtiğim antibiyotikler şu an bende alerji yapıyor mesele değişiyor bence
miniko_2308 Asafimmm bende de aynı durum var maalesef 🙄 çiğ kabak çekirdeği tüketin, hem halsizliği alıyor hem metabolizmaya iyi geliyor.
Ssema1 Asafimmm olabilir doktora danışın banada hap yazdı ilk önce hap yutamiyorum fitil verin dedim fitil verdi
Ssema1 Minel321 ooo çok geçmiş olsun Allah yaşatmasın birdaha. Bende şuan biraz tehlikeye din inşallah sağ salim kucağımıza alırız 🙏
Mrvt59 Minel321 200 mg mi kullanıyorsunuz. Daha mi dusuk mg mi. Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin insallah.
Sevdaatr35 Asafimmm 2 ay falan kullandım uyku ve baş dönmesi yapmıştı bende tanıdığım birinde baş dönmesi ve bulantı yapmıştı kişiden kişiye değişebilir