Minel321 Merhaba bayanlar 17 haftalık hamileyim ama dün gece den beri ara ara göbek deliğim kısmımda hafif ağrılar oluyor aranızda benim gibi olan var mı
Mdnyldz Minel321 30.haftamdayım benimde zaman zaman göbek deliği çevrem acıyor. Sanki bebek yırtıp çıkacak gibi hissediyorum oradan🤭☺️🤰🏼
Hanim90 Minel321 yaa bende de aşırı kaşıntı var göbeğimde piercing var ondan diye düşünüyordum ben de kontrole gidince soracaktım demek göbek genişlediği içinmiş.
Minel321 zeynepylmz zeynepylmz canım daha hiç göbeğim çıkmadı çok az var oda kendi göbeğim hamilelik öncesinde olan göbekten acaba artık büyüyecek ondan mı
zeynepylmz Minel321 evet endişe etme hatta ileride göbek deliğine tekme atacak bebeğin o zaman canın daha çok yanacak 🤭
Tugceekurtt @Minel321 bende şuan 20 haftalığım o haftalarda benimde göbek deliğimde ağrılar oluyodu😊 genişlediği için sonra birden başladı genişlemeye gerilmeye sıkıntı oluşturucak bi durum değildir 😍
Minel321 Tugceekurtt ben daha önce 3 düşük yaşadım böyle ufak ağrılarda hemen endişe ediyorum , ama içimi rahatlatınız 🤲