ozlemak42 Kızlar dün geceden bu yana sığırcık aseriyorum aklimdan gitmiyor bıldırcın yesem bastirirmiyim isteğimi bilemedim tövbe bu nasıl asermek anlamadım 🤷🏻♀️
Emel38 ozlemak42 çok ilginç bir aserme 😁..bende karpuz aseriyorum.dun aldık tatsuz tuzsuz çıktı.kesmedi beni..
ozlemak42 Emel38 😄 dün bende aldım benimde aynı çıktı ya gecede bir anda aklima düştü küçükken çok yerdik nerden çıktı şimdi bilemedim 🤷🏻♀️
[silindi] Emel38 öfff bende 1.5 aydır yaz meyveleri aşeriyom, en çok Kiraz. Bıktım Kış meyvelerinden, içim dışım Muz oldu 🤦🏻♀️ bi gelsede yesek Allahın izniyle
Dilekcnkn Emel38 ben istedim bizde aldık ama aynı dediğin gibi şimdi eşim vana gitcek dedim van karpuzu olsun niyeyse 😀😀😀 aklıma nereden geldi bilemedim
Edanue metehaninannesiii kesinlikle rüyalarımda görüyorum artık 😂 geçen bi kasa kiraz yiyodum falan 😂
metehaninannesiii [silindi] hahahhahah ayy kusura bakma herkes aserdigini yazınca benim de bunu istiyor bendr diyim dediydim 😂😂🙈🙈🙈
[silindi] metehaninannesiii Ben her tür yaz meyvesini aşeriyorum 😂 bıktım Muzdan, Elmadan. Daha Dün Akşam söylenip durdum Eşim balkondan atacak beni az kaldı, bulunmuyorda biryerde 😂
metehaninannesiii [silindi] aynen ya hiç sorma şehir küçük istanbul ankara gibi yer olacak ki ohooo oralarda kesin bulunur ama burda yok bizde meyve suyu iciyoz ama oda yetmiyor 😂😂