nilsmother Kızlar sezeryan dikişimde Hafif kızarıklık vardı antibiyotik kullandım akıntı olmaya başladı tam geçti derken kenarı avucumun içi kadar kanadı bu durumu yaşayan var mı dogum yapalı 45 gün oldu bu arada? 🥺
mercimeginanne nilsmother durduk yere mi oldu yoksa ağır falan mı kaldırdın 🤔 bende çok korkuyorum bişey olcak diye 🙄 geçmiş olsun cnm
leyla_ok nilsmother sezaryen sonrası dikiş yerinin bakımı çok önemli.Doktorunuz ilaç vermiştir mutlaka.Düzenli kullanım çok çok önemli eğer böyle bir şey varsa hastaneye gidin enfeksiyon kapmış olabilir.
Lady-pnkk nilsmother canim aynisini ben yasadim akinti oldu uç kisminda hemen doktorumua gittim dikisler patladi sanip biriken suyu sıktı sorun yok gayet normal kuruyor dedi batikon al gazli bezle uc kismina batikon koybdedi oyle yaptim gecti suan sorunum yok
nilsmother mercimeginanne terlemeden dolayı enflasyon oldu sanırım o yüzden kızardı sonra antibiyotik verdi doktor kullandıktan sonra iltihap akmaya başladı geçmişti akması dün peçeteye kan damlası geldi sabahta avucumun içi kadar kanadı kenarı anlamadım
mercimeginanne nilsmother acile bi gitseydin belki bişey yaparlardı 🙄 çok geçmiş olsun cnm malesef ki foğum sonrası terlemelerimiz çok oluyor dikkat etmek lazım demekki 🙄 bide bana duş alırken saçının suyu dikişlere akmasın sakın demişti doktorumun yardımcısı sende dikkat et mutlaka öyle şeylere 🙄
mercimeginanne Gururunannesi banada değişik geldi ama duşta arkaya doğru kafamı eğip öyle duruluyorum ne olur ne olmaz die 🙈
nilsmother leyla_ok kullandım ilaçlarımı ama aşırı terliyordum lohusalıkta dikkat etsem de oldu işte yarın tekrar gidicem bakalım ne dicek
leyla_ok nilsmother Bu terleme olayını bende bilmiyordum burada öğrendim.Yazın doğumum dikkat edeceğim bu duruma çok çok geçmiş olsun cnm.
nilsmother Lady-pnkk yaptım canım batikonla pansuman ettim hergün geçti akıntısı ama kanaması korkuttu beni şuan o da geçti anlamadım peçeteye damla gelmiş sadece🤷♀️🥺
Lady-pnkk Dus aldigim icin mi oluyor dedim hayir alakasi yok dusunu istedigin kadar alabilirsin dedi doktorum
nilsmother Lady-pnkk evt evt duştan olmadı benimde ya dogumdan sonra 3 kere duş aldım bişey olmamıştı terlemeden oluyo 😒
Lady-pnkk nilsmother Canim benimde kanamaydi iste sizinti seklinde kan akti bayagi bi camasirim filan batti korkarak gittim doktorum iyice sıktı bisey olmaz normal batikon sur dedi korkmana gerek yok