Evet kızlarrrr sonunda bende doğurdummmmm başlıyotum hikayeme 30undaarkadaşıma gitmiştim akşam 8d doğr suyumun gelmesiyle başladı herşey eşimde başka şehirdeydi cenaze sebebiyle annemin bir arkadaşı geldi ve hazırlandım eve gidip çantamı aldım hastahaneye 9da yatısım yapıldı hiç sancım vs yoktu ama muayene sonucu 3cm acıklığım varmış meğersem doğum odadına aldılar bekliyorum nstye baglanıyorum derken gelip bakıyolar sürekli sancılarım başlamıştı tabi ama sabaha kadar açılmam pek yoktu inanılmaz sancı cekiyodum ağlamaktan bahırmaktan helak olmuştum yerlere yatıyodum artık sezeryana alın die ve bide yan odalarda doğum yapan kişiler vs baya pisikolojğm bozuldu 7kişi girip cıktı benden sonra doğuma sabah 9gibi doktor geeldi suni verdiler acılmamın olmadıgını görüp ve suyumun tamamını patlattılar ve yanıma kardeşim ve hastahane personelinarkadaşım girip cıkıyodu sürekli ebeler ve doktorlar benim aglamamdan bıkıp yanıma bile gelmeme bağlamışlardı artık ve 1bucuk gibi yanıma gelip baktılar 10cm olmuştu ıkın dediler 16kez galan ıkınmaktan iç dıl yırtıklarım oluştu 2de kızımı kucagıma aldım Sütüm hemen geldi çok şükür şuanda hem süt hem mama beriyoruz sarılık var çok az ama emmediği için sapıyotum çok tembel benim bebeğim kesiyi kesinlikr duymuyosunuz arkadaşlar dikişi hissettim sadece sonra odaya aldılar kızıma yalnış teshis yok dowm sndromlu olabşlşr var kulagı duymuyo yok mama ver saçma sapan seyler şükür evimdeyim şuan kızım yanımda sağlıklı testlerini cıktıgımız gibi özele götürüp yaptırdık temiz çıktı herşeyi Hastahane çok önemli sırf normal doğum istediğim için devleti sectim ama zor bikaçgün geçirdim Kabızlık var aşırı kızlar ıkınmaktan bide dopum sırasında dikişlerden zorlanıyorum aşırı suan ama ayaga heman kaltım dün evlerimi bile temizledim düşünün Çektiğin o sancıları yavaş yavaş Allah unutturuyor kızlar 4günlük zeynepsaremle hikayemiz bu şekilde Sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz ❤️