nisafrkn Kızlar merhaba yarın 30 haftalık olucaz hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum herşeyim hazır çünkü ama valize mi yoksa elde tutulabilen bı çantaya mi hazırlayayım onu düşünüyorum valiz tipi bana daha mantıklı geliyor bi tarafına benim eşyalar bi tarafa kızımın eşyaları siz nasıl yaptınız 😊
Busbus58 nisafrkn kendime sırt çantası vardı ona ayarlamıştım. Oğlumada spor çantam vardı elde tutulan ona koymştm. Giden çoğu eşyanın yarısı kullanılmadan geri geliyor zaten
NeeSalman nisafrkn orta boy bi valiz kullanmıştım doğumumda. Bi tarafına kendi eşyalarımı bi tarafına da oğlumun eşyalarını koymuştum
nisafrkn NeeSalman Benimki biraz büyük gibi sanki ama bilemedim ya valiz daha toplu olur diye düşünüyorum
Omerhatice nisafrkn oglumdayken orta boy valize bi tarafa kendime bi tarafa ogluma bırakmıştım simdi bundada ayni sekilde yapicam tek bi parçaya bırakmak daha mantıklı hem derli toplu durur hemde acilen çıktın ettin allh korusun 1 parça direk al çık 😊
Prenseslerannesi34 nisafrkn bebeğe sırt çantasına koyucam kendime de ufak el valizleri oluyor ya ona yapacağım valize gerek yok bence
kardelen234 nisafrkn ben valiz kullanmak istemiyordum ama, organizer alıp bebegin eşyalarını valize koydum derli toplu oldu, kendiminkileri de el çantasına koydum, ayrı çantalar yaptım yani 😊
Hellobaby2 Bence ayrı ayrı iki üç tane çanta yapmaya gerek yok. Boşuna yük. Tek bir valiz yapmak Daha mantıklı. Tekerlekli valiz tabii. Valizin içi için de organizer al iki tane Bebeğin ve kendin için olanları o şekilde ayırırsın oh mis.