MasalAlparslanMom selimeye gidiyorum ya benim biraz problemli oldu ben ilk bta hcg yatırdım sonuç 101 cıktı doktor cok kucuk 2 gun sonra tekrarla testi dedi ben 4 gun sonra yaptırdım 808 cıktı sonra doktora tekrar gosterdim sen kimyasal gebelik olmussun cocuk düşecek 1 hfta içerisinde dedi tabiki beynimden vurulmuşa döndüm ama kendimi hazırladım sora bekledim kanama falan yok 4 gun sonra tekrar yaptırdım bu seferde degerim 4.000 lere cıkmıştı sağlık ocagındaki hemşire de değerin cok artmış kimyasaldada birden artar yada dış gebelikte dedi sonra ben o gun dayanamadım basarıya gittim selimeye bekliyorumki sen dış gebelik olmuşsun krtaj olcaksın falan demesini beni ultrasyona aldı degerlerin gayet normL ayrıca kese oluşmuş rahme yerleşmiş ve bebekte var dedi o anki duygumu tarif edemem 1 hafta sonra gittim 6 haftada cok sukur kalp atışını duydum o gun bu gundur selimeye gidiyorum :) :) ama doğum ücreti 1500,yoğun bakım vs Alllah korusun olursa gecelik 500 TL civarı benimde bukkadarını karşılayacak durumum yok bu durumlardan dolayı iyi bir devlet hastanesi arıyorum