Çok şükür bizde 2li basamakları gördük bugün , gerçekten kavuşma heyecanı başka bir şey yaa 😊 yavrularına kavuşmayı bekleyenler için, hayırlısıyla sağlıkla gelmeyi nasip etsin Rabbim, hepimize 🤲🤲 bebek sahibi olmak isteyenlerinde kucaklarını doldursun inşallah Rabbim,
Güzel heyecanlar, güzel duygular, güzel telaşlar, kimler 2li sayılara düştü bakalım nasıl geçiyor hamilelik 🤰😊

Neseli5 amin inşallah Allah nasip ederse inşallah bizim 100 kaldı ama oğlum dünden beri hareket etmiyor bu da beni korkutuyor 🤦‍♀️😭😪😔

Neseli5 bizimde bgün tam 99 gün kaldı umarım zaman çok çabuk akar gider ve bi an önce kavuşuruz meleklerimize 🥰

Aysekrcy Aminn canım 🤲🤲 😍🌺💙sağlıkla gelsinler inşallah, hayırlı kolay bir doğumla kavuşuruz yavrularımıza

cansuyldz33 ohh ohh maşallah az kalmış baya son dönem yorgunluk halsizlik iyice ağırlaşınca kolay geçmiyor sanırım, bende kalça ağrısından uyuyamıyorum malesef son dönem ne olurum bilmiyorum 😃, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲😍🌺