Nadiye123 Ben 4 gün önce doğum yaptım amalyat yerim hala kapalı. Doktorum salı günü gel açalım dedi.. Evde iki büklüm yürüyorum. Aşırı derecede yanıyor.. Baktım ki banttan tahriş olmuş bunun için ne yapmam lazm 😔
Mavimpembem Nadiye123 yanlız doğum ertesi günü benim bantmi cikarp batikonlayip öyle taburcu etmislerdi beni acaba bnm ki dikişli değil yapıştırma ondanmi
FatRam_1703 Nadiye123 bende dört gün önce sezsryan oldum ama benimki dikiş değil çıkmadan önce pansuman yapmadılar mı acaba size?
Zumrut1996 Nadiye123 Evde pansuman yapın demedilermi bende sezeryan oldum baktılar gönderdiler hergun o banyo değişmeniz laizm kendiniz pansuman yapın korkulucak bişey yok
Nadiye123 FatRam_1703 bana pansuman falan yapmadılar.. Salı günü gel bant açalm dedi.. Bende ilk kızımda 9eve geldim 3 gün sonra banyo yapıp açtım hastaneye bidaha gitmedim.. Şimdi ben evde bandı açsam bişeuy olurmu
Nadiye123 Zumrut1996 çok sağolun içimi rahatlattınıız şimdiye kadar ağrısı geçnrsi lazımdı daha çok ağrı eklendi üstüne
FatRam_1703 Nadiye123 söylemesi lazım sana doktorun bana üç gün sonra aç banyo yap ayakta dedi doktorum yani ne desem bilemedim doktorunun numarası varsa arayıp sor daha garanti olur senin için
Zumrut1996 Nadiye123 açın havalansin benim annem kadın doğum doktoru olduğu içi. Hergun kendisi yapıyor hava alırsa o kdr iyi ondan ağrıyor yoksa ağrımaz bide yurumenize dikkat edin biseyin kalmaz ben senden beterdim bak yine sezeryan olucam şimdiden korku geliyor ben tasiyamiyorum o agrilari
Feyza11 Nadiye123 canım acaba tahriş mi olmuş yoksa hafif kırmızı mı etin 3.5 ay oldu benim daha yeni üzerindeki kabuklar döküldü baktım kırmızı hafiften etim normal bence
Feyza11 Nadiye123 arkadaş doğru yazmış ben 3 gün bandajlı açtım yıkandım tekrar saç kurutma makinasıyla dikişleri kuruttum krem vermişti doktorum onu sürüp pamuklu bir bez koyuyordum oraya terleyip tahriş olmasın şükür bişey de olmadı
berus Nadiye123 canım o bant o kadar kalmamali hava almadığı için tahriş olmuştur. Dusta islatip çıkar o bandı. Biraz acıyacak ama batikon ile pansuman yap iyi gelir.
Nadiye123 Bantı açtım 2 yerde kanama olmuş batikon sürüp fön makinasıyka kuruttum sonra dediğiniz gibi tahriş olmasın diye gazlı bez koydum. Çok rahatladım ama korkuyorum yapışır diye