Merhaba güzel hanımlar🌸
O oldu bu oldu, sancımdı, korkumdu, endişemdi, hastane maceramızdı derken çok şükür 37.haftamızda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldık🙏🏻 Öncelikle Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve sırasını bekleyen her arkadaşıma sağlıklı huzur dolu doğumlar dilerim🌸
Ben doğum hikayemi çok anlatmayacağım. Çünkü şunu anladım ki her bünye farklı, her kişi kendince yaşıyor, benim doğumum sana senin doğumun bana hiç benzemiyor 🤩Yaşamayınca bunu anlamıyormuşsun yaşamış biri olarak artık tecrübe ettim☺️ Sadece sabır güzel anneler eninde sonunda düzlüğe çıkıyoruz inşallah😍
Ben ikiz bebeklerimize hamileydim kızımız 1 dk ara ile oğlumuza abla oldu. 02.04.2021 Cuma günü 14:14 kızımız 14:15 oğlumuz dünyaya merhaba dedi🧿🧿 Anne olunca anlarsının karşılığını en ince ayrıntısına kadar yaşatan, tattıran Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Doğumun normali sezaryene yok hanımlar doğum doğumdur. Sezaryen bir ameliyat değil oda gerçek bir doğumun ta kendisidir. Aynı heyecan, aynı istek, aynı arzu, aynı korku ve o ölümsüz karşılaşma anının pahabiçilmez kutsallığı🤲🏻 Burnunun direği sızladı demenin en güzel halini yaşadım. Bebeklerimizi gördüğüm an, tenime değdikleri an nasıl bir özlemle beklemişim o müthiş kokularını aldığım an burnumun direği sızladı😇 Herkese tüm anne adaylarına anne olmak için sabreden hanımlara hep dua ettim. Dilerim Rabbim kabul etsin😍 Biz şimdi çok güzel bir serüvenin 2.gününü yaşıyoruz. Ama ağlıyoruz, ama gülüyoruz, ama duygusallığın dibine vuruyoruz ama şükürler olsun sağlıkla her anımızın tadını çıkara çıkara yaşıyoruz. Ben epidural sezaryen ile yavrularımızı dünyaya getirdim. Dilerim herkes dilediği gibi çok güzel doğumlar yaşasın sağlıkla 🌹 Gerçekten anlatılmaz yaşanır dedikleri anlara şahit olacaksınız. Ve bunu hem yaşıyor hemde yaşatıyor olmanızın inanılmaz gururunu bir kadın olarak hep taşıyacaksınız. Eğer imkanınız varsa, eşiniz doğuma girsin sizinle bu anları hem paylaşması hem şahit olması o duygu yoğunluğunda yanağından süzülen 2 damla gözyaşı bile bir çok şeye bedeldir👩❤️👨
Biz kadınlar herşeyin üstesinden gelir, herşeyi yapabilir, her daimde ayakta kalabilirizin en güzel örneklerinden biride doğumdur yaşasın biz kadınlar 😀💃🏻🥳 Whe Can Dou It! 💪