Eveeeeeetttt bende doğurduuummm ☺️Bastan beri skıntılı bi hamilelik yaşadım baslarda miğde bulantısı sonlaarıda hep agrı kalça bel rahim yuruyemem güvi sorunlar bazen hep böle kalcam sanıyordum Rabbim hepinizi kurtrsın isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin🤲🏻
Benim doğumum kanamamım gelmesiyle başladı nişan dediler ama aşırı kanamam vardı bunu bende anlamış değilim kasıklarımda agrı vardı 2 gün önce ama bu sancı agrışar nst de çıkmıyor açıklık varmı bakıyorlar 1 geri eve gdiyorhm 2 günde 4 kere hastaneye geldim doktor bey geri gönderdi acıklık yok sancı yok diye ama ben kasık agrısı bel agısı duramıyorum anladğım kadaryla evde sancmı cekmemi istemişler en son sabah hastaneye gideceğim geldim heri gönderdi gece saat 2 duramıyeum gtsem dert hasteneye gitmesem dert en fazla agrı kesivi serum alırm dedim ama bu sefer yatış yaptılar tabi onlarda napsun sürekli acildeyim Kolay degildi bazı seler gece 2 de yatışım yapıldı sabah 10.35 de doğum yaptım şuan oğlumla beraber hastanedeyim 🤲🏻 Sorularınızı alabilirim fazla ayrıntıya girmek istemiyorum bazı şeler zor geçti herkesin doğumu zor geçeçek die birşey yok etkilemek istemiyorum kimseyi aslında doğumdan öncesi zor gecti deyim.. 🥰🤲🏻 Ama sorularınıza yardımcı olabilirim 🤲🏻 Anne olmak çok güzel bi duygu dilerim hepinizde saglıklı bi şeklde alırsnz kucaklarınıza 🤲🏻🥰