Isra38 esraozbl allah yardımcın olsun canım 🙏🏻Rabbım sağlıkla büyütmeyi nasıp etsın çok sevındım 2 aylık hamıleyım çok ta korkuyorum 😢maalesef doğurmaktan 21 yasındayım
Sadu44 Karacam aslında iki dr a gidiyorum biri bir gün önce 3 kilo civarı ölçtü sanırım ölçümlerden kaynaklı ama 3400 ölçenin cihazı çok iyiydi o yğzden onu baz aldım artı eksi 250 gr oynar bence ama boyu o kadar değildir diye düşünüyorum yinede haftasına göre büyükmüş bu gidişle normal olamayacak sanırım:( kilo iyi bir şey değil ki önemli olan sağlıklı olması
Busra3509 Gigy bnmde cok var bel agrım. Yüzümde sararmış gibi. Tuhaf hissediyorum Belim kopuyor resmen
esraozbl Busra3509 bak kardeşim doğuma gidene kadar canım acır mi diye korka korka gittim kendimi üzdüm bende post açtım ama iğneyi vuruyorlar belden altın uyuşuyor sadece dokunma hissediyorsun ve bundan hiç rahatsız olmuyorsunuz gerçekten bana yaptığınız şeyleri söylemeyin dedim 3dk sonra kızımın sesini duydum 10dksonra falan konuşa konuşa benim kalanını nı bitirdiler sadece uyşukluk gidince ayağı kalmadı zorluyor insanı çok dirayetli olup sürekli yürü 🙏🏻Bol sucu tüket benim sütüm DHA Bugün geliyor
Busra3509 esraozbl tesekkür ederim 🌸🙏 Gercekten öyle korkuyorum ki fenalasp kalcam korkusu var. İns bende kolay atlatrm.🙏🙏🙏
black8 esraozbl aynı gün doğdu bebişlerimiz 🥰 iğne vurulurken ağlayan ben ameliyat oldum diyorum şimdi. Çok geçmiş olsun sana, benim ayaklarım, bacaklarım ameliyattan sonra şişti sende var mı benzer durum?