Eiremsirin Kızlar selammm uyumayanlara bir sorum olacak kafama takıldı, ben suan 34. Haftadayım bebeğin kafası aşağıda sol tarafındaydı kilosu önde gidiyor bebek 38 hafta ölçülerinde dedi doktorum, bu durum sizce bebeğin erken doğmasına sebep olur mu ?
ipekeylul Eiremsirin olabilirde olmayabilirde her usg farkli olcuyor canim sen agrini sancini belirtilerini takip et bence.. od saglicakla gelsin yeter.. masallah bebeginize
Eiremsirin Fatmaada2015 bebek 38. Hafta ölçülerinde dedi 3240 gr 47 cm dedi ben 34. Haftaya başladım aslında
Fatmaada2015 Eiremsirin ewet maşallh kilosu fazla bu haftaya göre ama tahmini 2 haftaya 4 kiloyu geçeceği için sezeryan isteyebilir biz yarın 34 haftalık olacağız daha 2.500 olmamışız bile 33 de 2.300 dü
Eiremsirin Fatmaada2015 bir sonraki randevuna kadar deneyebilirsin , ben çok fazla yoğurt peynir ve muz tüketiyorum o yerli muzlardan bazen günde 2 yiyorum. 🙃 doktor bu 3 besinin bebeğe kilo yaptığı protein ve kalsiyum açısından beslediğini söyledi şimdi günde yarım en fazla 1 muz tüket falan dedi