Ftmmtl Biz 34+2 oldukkkk 🙌🏻 ara ara yorgunluk ara ara full energieli oluyorummm ayakta cok is guc yapinca belim agrimaya basladi artik ve arada bir asag tarafima bir agri girio sag sol donerken veya yururken hafif rahatsiz ediyor anlamadim ne oldugunu ama genelde disarda yuruyus yaptiktan sonra oluyor git gite daha cok agirlasiyoruz sanirim ve hep sag tarafimda hissediyorum veya ortada bebisimi 🥰❤️
Damlladamlla Ftmmtl canım bende 36 hafta olucam önceki aylar hiçbişeymiş gibi geliyor bu ağrılar uykusuz kalmalar rahat hareket edememeler falan son ay da daha çok anlaşılıyor
Morlavanta Ftmmtl bizde 34+3 olduk bugün aynı durumları yaşıyorum yürüyüş bile çok yoruyor bel, omurga ağrısı da çokça var :) gece uykusu çok zor yalnız değilsiniz :)
buseozmen Ftmmtl biz de 34+1 olduk, bel ağrısı, mide yanması, kaburga ağrısı var bende de, bebiş doğum için pozisyon almıştı 32+4de, bu cuma kontrolümüz var bakalım, iki kez nstye girdim ilkinde sancım çıktı ikincisinde çıkmadı.
Elifirem Ben de 34+4 oldum an itibari ile hemen hemen aynı şikayetler bende de mevcut neyse ki sadece bende değilmiş bu haftalarda olan durumlardan mis içim rahatladı. Allah hepimize kolaylik versin
Morlavanta Elfcnkkk Çok heyecanlı birlikte Şafak sayıyoruz hayırlısıyla gelsinler inşallah fazlaca yormaya başladılar bu zamanlar da daha da zorlamaz umuyorum :)
Morlavanta AyseNisa 5 - 10 Mayıs arası gelir herhalde demişti doktorum fakat haftaya muayenem var o zaman kesin konuşuruz dedi ☺️ Size tarih verildi mi ?
Naimekarakoc Bende De aynı problemler var. Uyku problemi. Mide problemi ve nefes alamama. Midem aşırı zorluyor beni. Ne sırt üstü ne sağa ne sola hiçbir şekilde uyuyamıyorum. Allahım hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı 🤲🏻
Elfcnkkk Morlavanta inşallah hayırlısıyla gelsinler. Heyecanlıyız. Size bir soru sormak istiyorum bebek doğum pozisyonu nu aldı mı sizin? Kaçıncı haftalarda alıyor acaba?
Morlavanta Elfcnkkk En son ki muayenem de 33. haftadaydık biz doktorumuz doğum pozisyonunu almış dedi. Haftaya tekrar bir muayenemiz olacak muhtemelen nst ya da çatı muayenemiz olacak detaylı soramadım ne olacağını acil sezeryanı gelmişti doktorumun:)
Elfcnkkk Morlavanta benim doğum pozisyonu almadı. Bebeğin kilosu önde olduğundan da almamış olabilir dedi doktor. Sizin miniğin kilosu ne kadar acaba?
Morlavanta Elfcnkkk geçen hafta 2540 gramdık ne kadar olmuşuzdur şuan hiç fikrim yok bir de kafa gelişimimiz 2 hafta önden gidiyordu doktorumuz öyle söyledi
Elfcnkkk Morlavanta normal doğum için bir engel gördünmü doktorunuz? bizimde kilosu öndeymiş doktor dedi. Çok sıkıntı yapıyorum galiba normal olsun çok istiyorum. Birde doğum pozisyonu almadı hala geçmi kaldı acaba diyorum. Çok stresliyim.
Morlavanta Elfcnkkk Şimdilik normal doğum pozisyonunu almış ama konuşmak için erken dedi 13 mayıs da muayeneye çağırdı 36.haftaya gireceğimiz için detaylı doğum hakkında konuşuruz dedi. Bende de çok stres vardı ama kendimi rahatlattım bebeğim ve benim için hangi doğum hayırlı ise o olsun diyorum şimdi son ana kadar normal görünüp aniden sezeryana dönen çok doğum duydum benim için hiç problem değil artık sizde kendinizi üzmeyin bebeklerimiz de etkilenir üzüntümüzden :)
Elfcnkkk Morlavanta inşallah hayırlısıyla en doğru zamanda en güzel şekilde kucağımıza alırız Allah ın izniyle. Teşekkür ederim cevapladığınız için. 🙂