NebahatBoncuk Kızlar 32 haftalik gebeyim sag gogsumun alti isilik gibi acio ama gorunurde bisey yok. Kafayi yicem aglamaktan ne krem surduysem olmuo . Boyle biseyle karsilasan varmi napsam geçerki
Meva21 NebahatBoncuk canim normal mis benimde oyle oldu dr baskı yapıyor ondan dedi kalk süt iç ben oyle faydasını gördüm nefesim kesiliyordu sanki
Senayyalcin NebahatBoncuk Bende de var o südyen bile takamıyordum bebek makat gelişli olabilir kafası baskı yapıyordur bir de rahmin genişlemesiyle kaburgaların da alanı daralıyor bu tür sebepler olabilir
NebahatBoncuk Meva21 yok sanki boyle diken batior kasinti hisside var. Sag tarafim tam gogsumun alti. Sanki gulun dikeni batmis bi kac yere oyle batior yanior
NebahatBoncuk Senayyalcin yanma hissi var bide sanki boyle nasil tarif edimki gulun dikeni batmis sabki bi kac yere oyle batior yanior
Senayyalcin NebahatBoncuk Bu ağrı için yapacak birşey yok bebek doğum pozisyonu alınca biraz rahatlarsınız o haftalar aşırı oluyor çünkü o batma hissi
Acemi_anne04 NebahatBoncuk bende aynı durumu 2 aydır çekiyorum artık ne yaptıysam fayda etmedi acile gittiğimdede agrı kesici serum verip yolladı doktoruma soruncada safradan olur belki dedi birsey yapmadı bende artık doğumu bekliyorum inşallah düzelir 🙏
Kaa NebahatBoncuk Mastit olmusa benziyorr. Yani göğüste iltahaplan ma Mutlaka doktora git. Ben şuan yaşıyorum aynı şeyi dün ateşim 40 yükseldi. Antibiyotik kullanıyorum
NebahatBoncuk Acemi_anne04 acaba isilikmi oldum dedim ama gorunurde biseyde yok kafayi yicem aglamaktan
Acemi_anne04 NebahatBoncuk aynıları benimde oluyor canım yanma agrı hepsi bir arada oluyor duş alınca hafifliyor benim agrılarım sende bi duş al canım inşallah faydasını görürsün🙏
NebahatBoncuk Acemi_anne04 cok tesekkurler . Aldim bana misin demior. Internetten okudugum kadariyla makat gelisliyse eger boyle oluyormus 9 unda randevum var ins bisey yoktur
Acemi_anne04 NebahatBoncuk benim makat geliş baş aşagı pozisyonda ama agrılarım hala var doktorun ne derse bana da haberdar edersin canım inşallah önemli birsey degildir🙏
NebahatBoncuk Senayyalcin ya boyle sanki gulun dikeni batmis bi kac yerede elimi surtunce agrio boyle yani nastirinca filan degil. Normal oturunca yatinca hep ver o agri 3 gun filan oldu
Senayyalcin NebahatBoncuk Südyen takmayın evde olduğunuz zamanlar ve kambur durmayın ağrıyı arttırıyor belki doktorunuz magnezyum falan yazar ağrı azalsın diye geçmiş olsun ✨