Tuubacvk Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim. Saçlarımda beyazlarım yoğun olduğu için saçımı boyatıyordum ama hamile olduğumu öğrendimden beri boyadan uzak durdum. Hamileyken saç boyama bebeğe zarar verir mi acaba ? Kimisi bişey olmaz diyor, kimisi olur 🤦🏻♀️
Nurhayat55 Tuubacvk Benim doktorumm ilk üç önermedi ama ben cesaret edip boyayamiyorum hala .. boyarsam da bitkisel alrim..
arden28 Tuubacvk ilk 3 ay yasak olması lazım ilk üç ayında saç boyalarından ve diğer kimyasal maddelerden kaçınmak gerekiyo bebegin organları oluştugu için ama doktorunuza danışın izin verirse biraz daha dişinizi sıkıp sabredin gratiste organik bitkisel boya satılıyo ordan alıp yapabilirsiniz
Tuubacvk CigdemSenol peki özel bölge falan yada vücudun diğer yerlerine ağda falan yapmak sıkıntı olur mu? Çevremde sıkıntı olacağını söyleyenler oldu da
Redpepper Benim de şuan beyazlar cirit atıyor ama şahsen hamilelik boyunca boyatmayı düşünmüyorum içinde ne olduğundan emin değiliz kimyasalların ☹️
Ecem Tuubacvk vajinanıza ağda yapmak önerilmiyor çünkü kasılmadan dolayı bebeğe zarar verebilir erken doğumu tetikleye bilir. Tüğ dökücü kremlerde kimyasal olduğu için de aynı şekilde önerilmiyor bizlere tek çare kalıyor oda jilet 😢
CigdemSenol Tuubacvk Ben hiç ağda yapmadım. Yani kendime o halde eziyet etmedim. Jilet ve tüy dökücü kullandım. Tabi duy dokucuyu doguma yakın kullandım.
Aysnctl Tuubacvk Daha yeni doktorumla.konustum bu konuyu 23 haftalık hamileyim. Boyatabilirsin ilk 3 ay yasak dedi tabiki organik bitkisel boya ile.
damlaaltinay Tuubacvk bende de çok çok yoğun ama alıştım :) ona buna zarar vermez size verir belki, böyle düşündüğüm için riski göze alamadım 🤲