mlkkk Meryemeymen bebek oynamayınca da lavaboya gitme isteğim olduğu için artık saldım ben 16haftamdan beri bi yudum su içsem peşinden tuvalete 🤦🏼♀️😂
paradiseeeeee Meryemeymen evet öyle 33.3 deyim wc gitmekten nefret ettim tüm günüm wc ve mutfaksa geçiyor hele benek kaşındıkça alta baskı yapıyor zor yetişiyorum wc
duranneslihan0110 Meryemeymen hem de nasılllll aşırı derece de lavabota gidesim geliyor o kıpırdadıkça şuan bile öyleyim yarım saate bir wc deyiim 😁
Esen3535 Meryemeymen normalde sürekli tuvaletim geliyor zaten gece 20kere kalkıyorum bugün 21+0 oldum Bi an otururken bebek baskı cok yaptı anında tuvaletim geldi ilk kez böyle hissettiğim an geldi 😃
Alinamoms Meryemeymen oynamasına hiç gerek yok ben tuvalette kendime yaşam alanı oluşturdum çoktan bi tv eksik yani 😂😂 artık gına geldi gidip oturup bekliyorum nasıl olsa 10 dk sonra tekrar gelicek diye tabi çokta su içiyorum onun etkisi de var.
Meryemeymen Alinamoms 😊😊bende diyorum yatak koyacam biraz buyuk olsa gecenn buyuk ksmi tuvalette geciyir