bigunanneolucak Tarlusol kullandım günde 3 defa regl olup klomen içmek için. Ama 6 gün oldu hala regl olmadım. Sancılarım var , cok az az kahverengi lekelenme yaşadım adet oldum sandım ama hala tam olarak gelmedi. Napmam lazım yardımcı olur musunuz 😕😕😕
flowers bigunanneolucak doktorunuza yazın isterseniz yanı burdan şunu yapın demek cok dogru degil cok sancınız varsa acile de gidebilirsiniz
Pelinmutlu bigunanneolucak canım adetin geçtiyse eğer gebe de olabilirsin. Ben 8 Ağustos da adet oluyordum olmadım 10 gün geciktim 18 inde kahverengi leke gibi 3 gün adet oldum sandım meğer gebeymişim yerleşme kanamasıymış kahverengi lekeli adet sandığım doktora gitsene bence durma nolur bıkmaz
Pelinmutlu bigunanneolucak ve şuan da da 33 haftalık gebeyim hala adet zamanım geldiğinde adet olmuşum gibi sancı çekiyoeum.
bigunanneolucak flowers doktorum mesajlara dönmüylr maalesef, teşekkür ederim. Biraz daha bekleyip hala gelmezse gitmeyi düşünüyorum teşekkür ederim ☺️
bigunanneolucak Pelinmutlu canım bilmiyorum ki ya 🙁 1bcuk ayı geçti regl im doktora gittim tarlusol verdi sökülsün diye klomene başlamak için ama bi türlü regl olmadım. Bikaç gün daha beklicem hala olmazsam gidecem mecbur😏
MinnieMouse Ustte kalsin diye yaziyorm bilgim yok 🤷🏻♀️ Burda cok fazla kisinjn bilecegini de dusunmuyorum. Gebelik olmadigina eminsen bisey diyemem. Gebelik suphen varsa asla bekleme doktora git.
afrasil bigunanneolucak hamile olmadığın kesin ise kekik çayı ic , maydanoz kaynat için , adet olmak için egzersiz vardı yotubede galibaa onu yap insallah gelir
Hlya_35hsyn bigunanneolucak Cnm gebe olabilirsin bı test yap benimde başıma öyle geldi adet söktürücü kullandım adetim gelmedi meğer hamileymisim