LeylaOktay Kizlar benim serklajım var .. kuçuk tuvaletimi yaparken iplik duştu. Başiniza boyle birsey hiç geldi mi salı gunu randevum var doktorda zaten ozamana kadar beklesem olur mu acaba 😥
duranneslihan0110 LeylaOktay serklaj ne demek tam olarak bu arada geçmiş olsun canım ben bilmediğim için sordum 🙏🏻
Egeymen LeylaOktay gördüğünüz ip nasıl Bi şey bilmiyorum ama serklaj ipi, iplik tarzında ince Bi şey değil gayet kalın uzun Bi ip, çamaşırınızın ipi falan olmasın tabi yine de doktorunuza ulaşmaya çalışsanız iyi olur riske atmayın
LeylaOktay flowers Almanyada yaşiyorum doktorumun numarasi da yok bende .. kucuk 1 yasinda bebegim daha var onunla ilgilenmek zorunda kaliyorum ve kira değiştirdik heralde vucudumu fazla zorladim .. 😥
flowers LeylaOktay yanı bilemiyorum riskli bir durum ben bir doktora ulaşılmanız gerektigini veya acile gitmeniz gerektiğini düşünüyorum
Pln1305 Kaçıncı haftadasınız ? Bence ilk fırsatta doktora gidin dikiş açıldıysa erken dogum riski artar
LeylaOktay Kizlar acile gittim serklaj ipi değilmiş çok şukur .. rahim azinin tam on kismina eriyen iplik koyulmuş daha rağlam tutsun serklaj diye .. onun zaten erimesi gerekmiş ama ben bilmiyordum bir tedirgin oldum .. 😅