Ezgihrcnn 12+5 teyim bebeğimin olduğu yerde seğirmeler oluyo pıt pıt, sizce onun haraketlerimi. Ultrosondada oldukça haraketli bi bebeğim var ☺️ Yoksa bağırsak haraketlerimi. ? En erken hisseden anneler lütfen cevap veririmisiniz çok heycanlanıyorum ☺️
Busbus58 Ezgihrcnn ilk gebelikte 20-24 arası beklenir hareketler. Zayıfsanız 19 da falanda hissedersin ben hissetmiştim. Ama şuan hissetmeniz imkansız
Nurgull__ Ezgihrcnn kalp atışı gibi mi sesler geliyor çünkü bende o haftalarda kalp atışı gibi sesler duymuştum oğlumda şuan 30 haftalık olduk 🥰
Ezgihrcnn Nurgull__ evet orada birşey atıyor gibi sanki. Herkez imkansız diyo ama bişeyler oluyo orada 🙈
irorkay Ezgihrcnn 12 civarı olması imkansız. En en erken 17 falan olur o da öyle içten derin şekilde ve düzensiz. En net 20 den sonra beklenir
Nurgull__ Ezgihrcnn yok canım bende hissediyodum valla son 18 de tam hareket etmeye başladı benim de 🌸
mlkkk Ezgihrcnn burda 13de hişsettim diyende var canım ama tıbben bile çok çok istisna bi durum bebek 100gr bile değil çok güçsüz kas hareketleri ve o haftalarda organlarda sıkılma yer değiştirme durumu olduğu için bağırsak hareketleri çok oluyor ikinci gebeliklerde 16dan sonra hissediliyor benim ilk gebeliğim 17de pıt pıt şeklinde hissettim 24haftalığız seğirmelerinİ hala net ayırt edemiyorum ama tekmeleri güçlendi 😂
Ezgihrcnn mlkkk evet bende çok araştırdım gerçeği biliyorum ama istiyorum ya hissetmek belki ondan 🙈belkide ultrosonda çok haraketliydi doktorumda şaşırdı görünce onun etkisiylede psikolojik olabilir 🤔 🤷🏼♀️
Nur000 Ezgihrcnn 22 haftaligim yeni 1 haftadir hareketlerini hissetmeye basladim 😊 12 hafta cok cok erken
mommasBoys Ezgihrcnn ben ilk gebeliğimde 15.haftamda hissetmiştim sanki içimde bi kelebek kanat çırpıyor gibiydi 🥰