Sevi36610 23101991 ben de alışverişi kısmi yaptım oda bebek arabası anne çantası kaldı onları halletcez.ama ütü ve yıkama daha yapmadım.oda gelince yaparım dedim
23101991 Sevi36610 yakın zamanda yapın derim ağırlaşmadan, çünki çok uğraştırıyor, şahsen beni çok yordu.😊
Gulsi Sevi36610 bizimki de öyle maşallah diyelim 🧿🙏 yattığım yöne doğru geliyor hep gıdıklıyor sanki arada 🤭🥰
T_M Bizim son 20 günümüz hayırlısıyla saglıklı gelsin kuzularım 1kilo 800 grm kızım 2 kilo oglum bel agrısı çekiyorum ayakta fazla duramıyorum
Gulsi busraaap genelde hangi taraf ağrıyorsa o tarafa yatıp uzanıyorum birde doktorum birkaç egzersiz hareketi verdi onları yapınca hafifliyor.
busraaap Gulsi yatınca kemiklerim birbirine giriyo sanki doktorumda izne çıkmış oyüzden gidemedim. fikir almak istedim
Gulsi busraaap Ben hep soluma yatıyorum genelde bacaklarımın arasına yastık koyarak uzanıyorum öyle biraz daha iyi oluyor.
mmk01 Sevi36610 bnm çok ileri derecede kabızlığım doktor ilaç yazdı anca öyle çıkabiliyorum çok şey denedim o yoğurtu müsli herşey denedim neredeyse fayda etmiyo bna hiç
Adaaa34 Sevi36610 Bende 27+4 te gittim 1090 gram 35 cm haftasında ilerliyor dedi ama 1-2 hafta ileride geride çok sıkıntı yokmuş sanırım🤗