[silindi] Kızlar benim normalde çok bulantım oluyordu şuan 9+2 yiz çok çok azaldı acaba normal mi sizin ne zaman geçti
Buketkucuk [silindi] ilaçlarla beraber 14.haftaya kadar getirdim. O haftadan sonra hafifledi sadece çook kötü olduğumda içtim ilaç. 16.haftamda da bıçak gibi bir sabah uyandım kesildi.
ikincimucizemmmm [silindi] 5. Haftamda başladı 15+3 üm hafifledi ama tam anlamıyla geçmesini bekliyorum
Nurcelik 5.haftanın ortalarında başladı 15. Haftamdayım hala devam ediyor prilam dr kullanmazsanız her önünden sonra mutlaka kusuyorum. İnşallah bir an önce biter…
Dilekcnkn [silindi] benim tam 6 haftada başladı şimdi 12 yim 9-10 hafta araları sadece sabahları oluyor çok şükür oda aç karnına su içiyorum ondan herhalde
[silindi] Dilekcnkn benimde aynı bu şekilde biraz korktum normalde oluyordu artık olmuyor bi anormallik var diye
Armindia [silindi] Bulanti meselesi kişiden kişiye değişiyor hamileliği boyunca hiç mide bulantısı yaşamayan da var 9 ay boyunca çekende var. 2. Ye bi örnekte ben olabilirim şahsen 🤦♀️ 24+5 teyim hala her sabah bulantim var ve arada kusuyorum…
Ebrugkhn Armindia mesela ben 😓 hiç bulantım kusmam olmadı hiç bişeyden tiksinmedim hatta dehşet iştahım açıldı o yüzden çok fazla kilo aldım. Yani bulantı olmaması da pek iyi bişey değilmiş gibi geliyor bana 🙈
Afrartis 9da başladı, 19 olmak üzereyim hala geçmedi ne yazık ki :( zofer kullanıyorum, sayesinde kusmuyorum. geciktirrsem direk kusuyorum. İçmezsem günde 4e kadar çıkıyo kusmam maalesef
Dilekcnkn [silindi] benim iki oğlumda 4 aya kadar bulantım olurdu hissettiğim an kesilirdi ama bu gebeliğimde olmadı olsa bir dert olmasa bir dert 😂
Afrartis [silindi] haftada bir kere içmiyorum belki geçmiştir ümidiyle ama yok 😒 sabret 12de geçer dediler sabrettim geçmedi 😁 15te kesin geçer dediler yine geçmedi. Bakalım bekliyoruz sabırla :) allahtan zofer var da hiç bulantı bile hissetmiyorum rahat rahat yiyebiliyorum
Semosys Afrartis bende öyle yaptım kendimi iki kere denedim ilaç içmeyerek birinde acillik oldum prilam kullanıyorum şuan 18 + 4 Dün tekler içmedim bir kere kustum mecbur tekrar içtim Genelde 14. haftada herkezin geçmiş şansımıza aynı durumu paylaşıyoruz
Armindia Ebrugkhn Oh süper çok şanslısınız 😊 yiyin sanki bebişede gidiyor benimde akşamları iştahım çok açık çok kilo aldım artık sağlıklı dogsunlarda orasını hallederiz 😊
Ebrugkhn Armindia hahah ilk beş ayda 16 kilo alınca doktor ayık ol dedi 😂 diyet yapıyorum şuan 😭 belki biraz tiksinseydim koku hassasiyetim falan olsaydı şimdi rahat rahat yerdim 🙈 yinede şükür halimize. Rabbim hepimize bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Kilo bu elbet veririm ☺️ Yani inşallah 😂
Havvanur96 Ebrugkhn ayy hiç öyle demeyin ben oturup ağlıyorum ne zaman bitecek bu hassasiyet kusmalar diye gerçekten çok kötü bişey dolabın kapağını hala burnumu kapatıp açıyorum böyle doya doya yemek yiyemiyorum korkarak yiyorum kahvaltı da yumurta yiyemiyorum direk çıkıyor bende bebeğim beslenemiyor diye korkuyorum. Halinize şükredin bence canınız ne isterse yiyorsunuz ☺️
Havvanur96 [silindi] 4. Haftada başladı 22 haftalık olduk hala bulantı çıkarma devam ediyor malesef sabahları bulantıyla uyanıyorum 4 aylık olduk geçer dediler 5 buçuk aylık olduk hala geçmedi 🤢 bulantı hapını bi süre önce bıraktım kullanmıyorum artık ne olacaksa olsun dedim direndim ve biraz da olsa azaldı kusmalar bakalım nereye kadar gidecek 🙄
marysmom Havvanur96 beni anlattın aynı ben . 24 te bitti çok şükür. Dedim doğuma kadar gidecek herhalde ama çok şükür bitti