Mutlumandalina hmasahin canım aynı durumdayız benimde yarın suni sancı ile başlatacak ve aşırı merak içindeyim nasıl olacak diye
hmasahin Mutlumandalina Allah yardımcın olsun canım, hıphızlı açılmaların olsun ve sağlıkla kavuş güzel yavruna 🤲🏼🤲🏼☺️
NAZ2333 hmasahin benim kizimda tam 42 haftalik dogdu suni sanciyla. Hadi sende bi avazda dogurursun insallahhh
Mutlumandalina hmasahin inşallah canım benim şeninde öyle olur umarım bende onu temenni ediyorum açılmam olur inşallah diye
haticegokhan4714 40 + 2 benimki erkek bebiş gelmiyor oda yoruldum artık 41 e kadar beklicez gelmezse suni sancı ama benim sabrım kalmadı 😔
hmasahin haticegokhan4714 Sağlıkla kavuşun inşAllah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Allah kolaylık versin, gerçekten şu son haftalar epey yorucu ve tedirgin edici
Arse89 hmasahin bu sene özellikle çevremde kimi duysam bizim durumumuzda arkadaşım40+6 doğum yaptı onunda kız 😂 benim dr 41 kadar beklerim gelmezse Suni başlatıcak
hmasahin Arse89 Ya suni çok ürkütüyor beni. Açılma varsa işe yarayabiliyormuş ama sıfır açılmayla suni verilirse bebek çok kötü etkileniyormuş 😢 Dayımın kızının başına geldi, ilk doz sunide hemen kalbini etkiledi bebeğin, apar topar aldılar sezeryana 🤦🏽♀️
Huccet_5534 hmasahin canim kizlar biraz geç doguyo benim 1i 40+5 diğeri 41+5de doğdu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
hmasahin Huccet_5534 Ayy maşaAllah, sağlıklı ömürleri olsun prenseslerinin 🥰🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Kesinlikle kızlar geç geliyor, erkekler daha erken
hmasahin Nisanannesi003 Ayyyy bugün müüüü 🤩🤩🤩 Çok çok sevindim, Mevla’m hayırlı, sağlıklı ömürler versin 🤲🏼🤲🏼❤️❤️ Nasıl start aldı, müsait olunca açıklarsan çok sevinirim 🥰
Arse89 hmasahin Bende korkuyorum canım suni başlamasından özellikle o suni çekip sonunun sezeryana bağlanmasından ama gelmiyorlar malesef günlük 7000adım atıyorum yasaklarda bu sayı düşüyor markete gidip geliyorum squat,hurma ama sancı,ağrı sıfır yani 🤦♀️