hmasahin Hurma, squat, merdiven, yürüyüş, ılık duş, çömelme… Burda okuduğum tüm yöntemleri deniyorum ama malesef 0 açılma, 0 sancı 😃 Doktor çarşambaya kadar bekleyip suni ile başlatacak 🤦🏽♀️
Asyadone hmasahin Umarım biran önce sağlı li birsekilde dogurursunuz ben kızımı 37+6 da doğurmuştur tam normal doğum😁😌
Minnosunannesiii hmasahin ya bizim buralarda kızlar hep erken doğar derler 🤣🤣🤣 post larda da hep kızçeleri görüyorum 40 küsür de doğuyorlar 🤣🤣🤣 ben kendimi 37 haftaya ayarlamış ım inşaallah o zaman doağr 🤣🤣🤣🤣🤣
7676 hmasahin benimde 39+0 belirti uok bekliyoruz ama 42ye kadar yolu var gibi ayy üç hafta sonra dogurdugumu düşünmek bile istemiyorum
Minnosunannesiii hmasahin walla soran diyo ne kadar kaldı 3-4 hafta diyorum 🤣🤣🤣 37 de doğsun işte anasına çektiyse baya sabırsız olur 36 da bile gelir babasına çektiyse de aman Allah korusun 42 ye kadar yatar uyur alla dünya umrunda olmaz 🤣🤣🤣
hmasahin Minnosunannesiii Hahahah 😂😂 Çok güldüm 😀 Benim doktor bekletmiyor da 42′ye kadar, en fazla 3 gün daha bekleyip yatış verecek suni için 🤦🏽♀️ 3700 dü kilosu, beklersek 4 ü bulur, kaka riski artar dedi. Sanırım kilo arttıkça kaka ihtimali de erkene oluyormuş. Doktora teslim ettim kendimi ama epey tedirginim. Bide kaç ay boyunca normale odakladım kendimi, ona göre hep hareket ettim, yürüyüş yaptım. Lakin nasipten ötesi olmuyor
hmasahin sakos Kesinlikle ben de öyle, normal olsun çok istedim, ona göre emek verdim ama işte demekki nasipten ötesi olmuyor 🤦🏽♀️
hmasahin Busradz61 Onu çok güvenilir bulmuyorlar, yarı yarıya söylemler, o yüzden denemedim, çorba oldu iyice her şeyi denemekten 🤭 en etkilisi hurma dediler, Meryem Suresinde de geçiyor hatta ama işte olmadı 😃
Minnosunannesiii hmasahin hele sorma birde yürüyüş var demi 🤣🤣🤣🤣 valla yerimden kalkmıyorum bu bebek shai nasıl doğacak acaba 🤣🤣🤣 annem beni doğururken iki gün hastanede yatmış tamam mı bana da diyo yürüyüş yap sen çok hantalsın bak bebeği doğuramazsın doğumun zor olur bak ben kaynana Kayın baba aynı evin içinde 3 gelin bütün işler bendeydi diyo🤣🤣 dedim sençok hareket etmişsin de ne olmuş 2 gün doğuramamışsın🤣🤣🤣🤣 birazcık yapıyla mı alakalı neyse artık ya bebek çok kolay olacak ki rüyasınıgördüm İnş öyle olur yada çok zor 🤣🤣🤣
hmasahin Minnosunannesiii Kesinlikle yapıyla alakalı veya işte tamamen adı nasip. Benim ablam 4.aydan sonra full yattı, bizde kaldı, iş bile yapmadı, aşırı kilo da aldı, zaten kilolu hamile kalmıştı. Yani hiçbir şekilde normal doğum yapacağına inanmıyorduk. Ama çatır çatır doğurdu vallahi az kesikle 😃
hmasahin 7676 Bekleyecekse doktorunuz ne güzel, benimkisi beklemek istemiyor 3700 kilosu, daha da alırsa kaka ihtimali artar diyor. Ben de sonradan kötü bir durum Allah korusun yaşanırsa, vicdan azabı çekmek istemediğim için teslim ettim kendimi ona. Mevlam en hayırlı kararları aldırsın doktorlarımıza 🤲🏼
hmasahin Mutlulugumm123 Kesinlikle, yoksa çok öneriyorlar, bana kalsa saat başı girerdim ama malesef tek başıma yapabileceğim bişi değil 🤭🤦🏽♀️