rileyss Merhabalar sevgili anne adayları, bebeğime doğum sonrası için şampuan vs almak istiyorum ama hangi marka iyidir bilemedim. sizler neler aldınız?
FatmaBaKsdrmez rileyss ben sebamed düşünüyorum ıslak mendil almadım ıslak pamuk mendili aldım kendim ılık su ile ıslatıp silecem
seymen rileyss Ben de bübchen aldıö Alman markası. Sebamed de Alman markası o da iyi baya. Islak mendillerini uni baby aldım.
SevDin rileyss sabamed şampuan sudocrem pişik kremi ıslak mendil yerine temizleme pamuğu saf su ile ıslatıp kullanıcam masaj içinde hakiki zeytin yağı kullanıcam
rileyss Twinsmom66 FatmaBaKsdrmez evet ben de yorumlardan okudum sebamed çok iyi demişler ama mustela, chicco gibi markalardan da herkes memnun. bir türlü karar veremedim
rileyss Twinsmom66 hastaneden verildiğini ilk kez duydum belki benim hastane de veriyordur bi sorayım bunu :) hangi hastaneye gidiyorsunuz
Twinsmom66 rileyss acıbadem hastanesi anne ve bebek bakım ürünleri veriyo doğumda 🤗 bebek bezi hastane çıkışı islak mendil mystela seti ates olcer otri bebe meme ucu kremi pisik kremleri vs.
GecesMom Mustela tercih rttim bende, içeriği sebebiyle. Ve kullanan herkes çok memnun konak pişik vs olmuyormuş kaliteli bir marka doğal içerikli ve bayağı gidiyormuş bende yeni doğan setinden aldım
Esrabz GecesMom Merhabalar bişey sormak istiyorum. Bu çantali olan Yenidoğan setindenmi aldiniz. Merhaba Bebek çantası olarak geçiyor sanirim
rileyss Cansum1 sudokrem almayı düşünüyorum ben de pişik için, kendim de kullanıyorum sudokrem çok memnunum
Emelimsi Kızlar ben ıslak mendilini unibaby aldım, bakım ürünü olarak şampuan haricinde ne almam gerekşyor?
Arven rileyss Ben çevremden sebamed le ilgili bir sürü olumlu şey duyunca epeyde araştırınca sebamed de karar kıldım evet biraz pahalı ama aldığınız ürünler siZe epey bir yeter
rileyss Arven set şeklinde mi aldınız ürünleri? setlerde şampuan, pişik kremi vs hepsi oluyor sanırım. ya da sadece şampuan mı almak lazım acaba
fmtaltnsk Bübchen ve sebamed arasinda gittim geldim sebamed aldim hayirlisiyla onu kullanacağız İnsallah