teacher77 Kızlar bebeğim başını kasığımdan ayırmıyor😀 ayaklarıda yukarıda değil. Acaba değişir mi durum yani kafasını yerleştirir mi kanala
Asyakuzusu teacher77 Benimkide yayılmış valla keyifte. Kafa sağda yukarda. Popo tam vajinada ayaklardq solda. Bi prosu eksik elinde🙈 canım çıkıyo
merve031 teacher77 benimkinin de başı aşağıda sağ tarafta gögsümün altına vuruyor sürekli. Ama kanala yerleşmemiş daha . Normal istiyorum doğumu inşallah nasip olur🥰
Cidemkisa teacher77 35 haftalığız bizde baş sol kasıkta ayaklar maşallah göğüs altında ve hiç durduragi yok artık dayanamıyorum tepiklerine 😊
teacher77 Asyakuzusu ay yaaaa seninki daha zor😀 hıçkırıyor mesela sağ kasğımdan hıçkırığı geliyor. Kafasını bi türlü sokamadı kanala böyle devam ederse nolcak acaba
Asyakuzusu teacher77 Benim çocukların zaten kanalla işi yok. Oğlumda böyle oturuyodu. Doğdu valla keyifçi. İçerde nasılsa dışardada aynı🤣 Sezeryan oldu. Şimdi buda öyle olacak. Kanalla işleri yok gerçekten🤣
Feriss Benim küçük hanım içeri çok sevdi yatay duruyor kafası sağ göğsümün altında poposu göbek deliğime doğru bi değişik 37+2 olduk 🤔🤔
Feriss teacher77 teacher77 kontrolümüz pazartesi günü bende heyecanla bekliyorum bakalım ne diyecek 34 haftalıktan gitmiştim o zaman bile şaşırmıştı hala dönmemiş demişti 😂😂😂 🤔