Acemi_anne04 Kızlar 32 haftalık hamileyim bebegin başı asagıda ve gelişimi 1 hafta falan ilerde öğleden sonra sürekli bebegim aşagı baskı yapıyor o baskı yaptıkça iç çamasırımda ıslak oluyor su gibi beyaz akıntı degil sizce normal mi
Birsen2906 Acemi_anne04 baskı yapması normal baş aşağı dönmüş normal doğumu destekler bu durum haftaniza göre bence baskı yapabilir sancıniz yoksa tabi
denizkizim Acemi_anne04 bu ıslaklık dediğiniz akıntı değil dimi. çünkü bende de oluyor. terlemiyorum idrarımı kaçırmıyorum(yani bence) ama hep nemli çamaşırım
Gamzeee89 Acemi_anne04 canım ilk gebeliğim de aynı olmuştu benimde dedim acaba altıma mı kaçırıyorum ama meğerse suyum sızıyormuş 34 haftalıkken doğum yaptım suyum gelerek lütfen ihmal etme
Dnz_yksr Acemi_anne04 benimde öyle bugun biraz fazla yürüdüm ara ara sancim oluyor şuan 32 haftaligim ama dogum diye düşünmüyorum kendimi takip ediyorum vücudumun nelere tepki verdiğini vs
Acemi_anne04 Birsen2906 şiddetli sancılarım yok hafif kasılmalarım oluyordu doktorumda artık 2 haftada bir gel nst giriceksin dedi geçen 32+1 haftalıkken ilk nsteye girdim ama doktorum daha sonucu göremedi 34 de tekrar gidince görücek
denizkizim Acemi_anne04 evet ben de öyleyim ya 33. haftadayım bilen biri çıkar inşallah burda bekleyeyim
Acemi_anne04 Gamzeee89 bende çok korkuyorum erkenn doğum olursa 😔acildeki doktorlarda hiç ilgilenmiyor sabaha kadar devam ederse kendi doktoruma gidicem
Aysun1983 Acemi_anne04 bende 32+0 şu an bebek 1 hafta önde baş aşağı ve ıslaklık var yalnız kasılmam yok ben progestan kullanıyorum 11. Haftamdan beri ona bağladı doktorum yalnız doktorunun nst’yi görmeyip bir sonra ki kontrolüne bırakmasına anlam vermedim hemen neden bakmadı ki
Acemi_anne04 Aysun1983 doktorum gitmişti mesaisi dolmuştu o yüzden canım nst sırasında baya bekleyince
Acemi_anne04 Sevinc24 beyaz akıntı bende de oluyordu canım normalmiş o ama bu sadece ıslaklık ondan korktum😔
Sevinc24 Acemi_anne04 ben de akıntı suyla birlikte geliyor ama az doktora da özellikle sıvı olması korkuttu dedim idrar tahlili yaptırayım mı dedim Yok dedi ben yine gittim sağlık ocağında yaptırdım bişey çıkmadı