Deryakayabasi Happysmile33 ben Gebze de özel klinik de amanullah Çağatay bey var ona gidiyorum He çok memnunum tavsiye ederim 🌺
Feyza-nur Happysmile33 merkez hastanesini bilmiyorum ama ben özel muayene ye gidiyorum doktorum ergün bilgiç Fatih devlet hastanesinin karsısında muayene yeri
CananAydn Nuriye41- Happysmile33 yüzyıl Hastanesi’nin hizasinda Vakıfbank üzerinde Dr. Akın azman var özel muayehanesi ve 150 TL muayne ücreti. Tabi yakın zamana hemen randevu alabilirmisiniz bilemiyorum🙈
Feyza-nur Happysmile33 çok memnunum her gittiğimde yarım saat bebeğe bakıyor bizede anlatıyor inceliyor heryerını gösteriyor 250 tl ücret ödüyoruz sadece cok yogun ve cok hastası var bıraz bekliyoruz ama dediğim gibi her gittiğimizde baya ilgileniyor bizimle
Nuriye41- CananAydn akın beyi biliyorum ben bir önceki hamilelikte ona gitmiştim kürtaj olmam gerekmişti o yapmıştı ama tekrar gidip gitmemekte kararsız kaldım😢
CananAydn Happysmile33 akın bey muhteşem bı doktor. Siz hiç birşey sormadan o her şeyi tüm detayıyla anlatıyor. İlk hamileligimde yüzyıl Hastanesi’ndeydi ona gidiyordum çok memnun kalmıştım
CananAydn Nuriye41- yaa çok üzüldüm 🥺 yapılabilecek birşey olsaydı eminimki bekler ve yapardı. Nasibi yokmuş demekki 😔 orda öyle bı anı yasadiginiz için anlıyorum sizi, gitmek istememeniz normal
Nuriye41- anneysenn aşırı ilgiliydi herşeyi öyle detaylı özenerek anlatıyordu ki ben çok memnundum sadece anılardan ötürü gitmek içimden gelmiyor