iremsenturk_16 benim herhangi bir sorunum yoktu ama doktor eşimin de benim de tahlillerimin temiz çıkması üzerine bir de rahim filmine bakalım demesiyle çekindim. Özel hastanede anestezili olarak çekildim o anı yaşamak acısını duymak istemedim. Damar yolu açıyorlar seni operasyon odasına götürüyorlar. Kocaman bir makine var yattığın sedyenin tam üzerine aynı emar ya da tomografi gibi. Sonra burnuma şu filmler de falan olan küçük boruyu koydular oradan hava gelmeye başladı. Sonrasını hatırlamıyorum 😜 Uyandığımda da altımda sargı bezleri falan vardı sedyeyle odaya taşındım. Annemler girmenle çıkman bir oldu dediler 2 dakika falan sürmüş. Personellerde çok ilgiliydi güle oynaya bayılttılar beni. 1 dakika içinde ayıldım zaten hiç sersemlemedim, odadayken de annemin yardımıyla sargı bezlerini çıkardım şu kahverengi batikon varya onu sürmüşlerdi hafif kanamam vardı. Peçete ile kahverengi batikonu sildim sonra külodumu giydim pedimi taktım kıyafetlerimi giydim yatakta uzanmaya devam ettim. Asla ağrım falan olmadı hiçbirşey hissetmedim sadece adetimin son günüymüş gibi hafif kanamam oldu o da normaldi ama bir saniye bile ağrım olmadı. Yarım saat dinlendirdiler sonra yürüyerek çıktım sonuçlarda tertemiz çıktı iki ay sonra da Rabbime bin şükür ki gebe kaldım❤️🥰🙏🏼