Cansum1 Kızlar bu A 101 de ki Tarabya tam yağlı taze kaşarını aldınız mı hiç nasıl memnun musunuz yoksa kötü mü ?
deletedmom30 Cansum1 canım A101 den markasız kaşar alma yenmiyor hemen küfleniyor tadı dahi Yok sütaşın kaşarı çok güzel
fatMaff38 Cansum1 merhaba eger binden alma şansiniz varsa oranin kasari daha güzel aknaz marka özellikle. Çünkü a101 in bir çok kaşarini aldık ama memnun kalmadim cok cabuk bozuldu 😊
deletedmom30 Cansum1 Rc ederim hiç deneme canım özellikle a 101 in kaşarlarını berbat ötesi markasız alma peynir süt ürünlerini arkadaşım
Cansum1 deletedmom30 cnm hiç taze kaşar almadım eve hep bize Kars'tan geliyor eski kaşar şimdi mecbur alcammm bitti kaşar yakınımdadaaa a 101 var gititm Tarabya vs diyor kararsız kaldım iyi ki sormusummm şimdi yürüyorum başka markete :))
Cansum1 deletedmom30 görmedim Tarabya yazıyordu çok kalabalık reyonu az kaldı zaten :)) evet Kars kaşarı çok güzel
Cansum1 deletedmom30 insan sağlığımız bu kadar ucuz 2 tl yeee erpiliç miydiiii neydiii köfte satıyorlar Allah askına onun ne köftesi olcak A 101 de gördüm
deletedmom30 Cansum1 valla bulunduğum yerde iki market var A101 bim artık hepsini denedim küçüklerinden alıp bir tek Sütaş’tan memnun kaldım sürekli ondan alıp yedik
fatMaff38 Cansum1 Tamam canım şimdiden afiyet olsun 😇 Hazır market postuyken aktüelleri takip ediyor musunuz 😀
Mosimosi Alırken üzerinde kaşar yazdığına dikkat edin. Bazılarının üzerinde eritme peyniri ya da tost peyniri yazıyor. Onlar artık peynirlerin eritilmesiyle yapılıyor, kaşar falan değiller.