Semrakrbck Kızlar gümüş kapak alacağım ama o kadar çok marka var ki hepside aynı isimlerde silver silverlayt silverette silverangell silverlinda vs… Hangisini alacağıma karar veremedim hepsi aynı mı acaba hnagisini kullandınız
eaktr Siibeell ben 925 ayar duydum sadece, burada 999 ayarı yorumlardan okuyorum. Farkı nedir bilginiz var mı?
sevilll89 Semrakrbck ben de yeni aldım Trendyol dan 999 ayar olandan seçtim kargoda henüz elime geçmedi umarım memnun kalırım doğuma da. 15 gün gibi var anca denk gelir 2 hafta onc den baslaniyormus kullanmaya
Siibeell eaktr farkını tam net bilmiyorum ama ben bi hemşirenin önerisi üzerine almıştım çok faydasını gördüm ama nereden alırsanız alın 999 ayar olmasına dikkat edin demişti
Blablabla eaktr 925 ayar olunca içinde nikel vs gibi farklı metaller de oluyormuş. Altın gibi düşünün ayarı düştükçe saflığı azalıyor. Haliyle iyileştirme gücü de azalıyor.
eaktr Siibeell anladım bi araştırayım ben de. Kimmiş o kadar harcamaya gerek yok işe yaramıyor diyor kimisi de çok memnun. Arada kaldım bende🤷🏼♀️🤷🏼♀️
okunmusciklet Bende çevrenin şiddetli tavsiyesi ile silver nurse aldım baby mallda her 100 tlye 25 tl indirim var 175 tl gibi bi fiyata, geldi
Siibeell eaktr beb krem felanda kullandım hç bir faydasını görmedim kapakları 1 gece taktım sabaha hiç bişryim yoktu, hepsiburadadan almıştım hemşirenin önerdigini 135 tl fiyatı var
Busbus58 Semrakrbck https://www.google.com.tr/shopping/product/1?q=silverlinda+g%C3%BCm%C3%BC%C5%9F+kapak&client=safari&hl=tr-tr&biw=414&bih=714&tbs=vw:l,ss:44&prmd=sivn&prds=num:1,of:1,epd:4478134442664793029,prmr:1,pid:4478134442664793029,cs:1