Tugbaomerfaruk Hangi bezi alacağıma karar veremedim siz ne aldınız aklımda baby turco yada sleep i vardı ama herkes prima al diyor ama fiyatı 🤦🏻♀️ o yüzden sizlere sormak istedim ❤️
Damlahtp Tugbaomerfaruk ben ilk önce prima aldım premium care deniyeceğim eğer iyi gelmezse sleppy düşünğyorum ama ilk etapta prima aldım
Secuuss Tugbaomerfaruk benim çevremdeki arkadaşlar primadan pek memnun değil sızdırma konusunda bende o yüzden baby me aldım araştırarak.. eğer alerji vs yaprsa o şekilde yüksek bütçeleri deneyeceğim ama ilk önce alt seviyeden başlamak istedm sonucta sürekli ve cok giden bişey ki kullanan cogu anneler memnun
Secuuss Tugbaomerfaruk eşimin kuzeni kullandı memnundu bu forumdada kullanan cok arkdas var olumsuz bir yorum görmedim ben ama bebeğe bağlı zaten cildini kötü etkilerse ztn ona göre değiştircem ama bişey olmazsa devam ederim
mrveyvz Tugbaomerfaruk Ilk doğumumda prima almıştım bende en iyisi diye 3 aylıkken sleepy’ye geçmiştim ondan beri sleepy kullanıyoruz yine sleepy alıcam direk. Prima sızdırma çok yapıyor sleepy’ye göre ince ve ufak gibi geliyor bana 🤔
DemetSZ Tugbaomerfaruk Oğlumda o kadar çok bez denedim ki hep kaçırma yaptı bezler en son sleepy kilot bez denendim ve hala onu kullanılanıyorum 2. Bebeğimde de bunu kullanırım kesinlikle