Zhrblt Gunes_84 benimde 32 olduk bugün çok şükür 😇 ne zamandır gidiyosunuz bahar hocaya sanırım numarasını paylaşmıyo değil mi bişey sorup danışmak için vs
zezeyyy Zhrblt 2 sene önce Bağcılar safa hastanesinde doğum yaptım bende ama sancı çekerken eşimi almadılar maalesef sancı odası ayrı oluyor çünkü diğer gebeler rahatsız olmasın diye eşler alınmıyordu
Gunes_84 Zhrblt Yok maalesef paylaşmıyor numarasını. Ben bişey sormak istersem saat 4 de hastaneyi arıyorum Bahar hoca çıkmadan. 4 aydır gidiyorum oraya :) Hayırlı doğumlarınız olsun inşallah bir avazda sağlıkla gelsin 🐣🙏🏼 Doğumdan sonra bilgilendirirseniz de çok sevinirim doğumun nasıl geçtiğini ☺️
Zhrblt Gunes_84 tabi ki inşallah unutmazsam eğer paylaşırım tabi ki 😇 bide siz doğum ücretlerini sordunuz mu bi bayana burda normal 2400 demişler bana 2000 dediler ortalık karıştı 😅 sizin bilginiz oluştu mu doğum fiyatlarıyla alakalı🙄
Zhrblt zezeyyy allahala ben mesela şey olarak düşünmüştüm kendi odamda sancıyı çekip açılma tam olunca doğumhaneye alınırım felan diye ama öyle toplu bi yer olacağını düşünmedim🤦♀️🤦♀️
Gunes_84 Zhrblt bana da 2000 TL dediler normal doğumu. 2800 de sezeryan. 1 ay önce sormuştum :) Birde şey sorcaktım size şeker yüklemesi yapıldı mı size? Yapıldıysa Safa hastanesinde mi yaptırdınız? Ücret nedir? Ben telefonla aradım da bilgi vermiyorlar
[silindi] Ben sanciyi dogumhanede çektim arada odama gonderiyorlardi ama duramiyodum zaten onlar da dayanamiyolardi halime ebeler ztn yalniz birakmiyor bilmiyorm tercih meselesi ama ben tanidik birini istemezdm de yanimda, seslerime bile dayanamadilar çünkü 😢
SevincMemis Hastaneden hastaneye değişiyor sanırım eşin sancı boyunca yanında olur doğum başladığı anda çıkar dediler doğuma almıyorlarmis öyle söyledi doktorum
Zhrblt Gunes_84 allahala bana 3200 demişlerdi 1 ay önce başka birine normal 2400 demişler ne garip 🤷♀️ ben şeker yüklemesini bakırköy kadın doğum varya onun bahçelievlerde semt poliklinliği vardı orda yaptırdım hemencecik. Detaylıyı özelde yaptırdım özel çapa da 300 e şekeri devlette yaptırdım 😇 benim eşim polis olduğu için çalışma saatleri hep değişti bizde ona göre bi çok doktor değiştirdik durduk maalesef doğum yakın olunca da sabit bi özelde kalalım dedik artık 🤷♀️