zeynep5627 merhaba, gebeliğiniz hayırlı olsun 🤗 bebekler bu ayki dönemlerde memeye çok düşkün olabiliyorlar. Hem diş çıkarma hem de büyüme atakları onları çok zorluyor. Haliyle en güvenli limanı olan memede sakinleşiyorlar. Ve bizler de zorlanıyoruz. Yorumları okuyunca yazmadan edemedim. O kadar yanlış bilgi varki. Onu sür bunu sür diyen, ihtiyacı bitmiş alacağını almış veya zaten 2 yaşına gelince kesilecek diyen, doğunca ikisini mi emzirecek diyen vs vs. Benim oğlum 29 aylık. 36 haftalık da gebeyim. Emziriyorum ve bebeğim doğunca da inşallah ikisini birlikte emzireceğim. İhtiyaçları bitince kendileri bırakırlar zaten. En güzeli akışa bırakmak. Ve zor olsa da sabretmek 🌸 bebeğinizin ihtiyacı olmasa gece kalkmazdı. Yaptığı alışkanlık veya bağımlılık asla değil. 2 yaşından sonra diş dönemi olmadığı sürece, gün içinde bazı konularda çok zorlanmadığı sürece gece kalkmayacak zaten. Gündüz de oyundan aklına gelmeyecek bile. Biliyorum sorunuza cevap verip yardımcı olamadım ama bir anne ve bir emzirme danışmanı olarak gece emzirmesi konusunu çok önemsediğim için gönlüm rahat etmedi, yazmak istedim 😊