Hanife38 Kızlar akşam üstü kırmızı renkte kanamam oldu 17 haftalık ikiz gebeyim çok korktum hemen acile gittim baktılar bebekler iyi dediler ama düşük tehlikesi var dedi progestan yazdı onu kullanınca kanamam hemen kesilir mi
sosi5 Hanife38 proluton depot verdiler mi korkma 19 haftalik ikiz gebeyim kanama bi muddet sonra kesildi hep doktorunun bilgisi var mi bu durumdan neyden dolayi kanama olmus
Asafimmm Hanife38 bende 6 haftalık gebeyim kanamam oldu bugun progestan yazdı içtim ama devam edebilir kanaman korkma dedi
deryakadri Hanife38 canım bende 11 haftalık gebeyim doktor bana da dedi düşük riski var 4-5 gün önce kan geldi açık kırmızı sonra leke leke gelmeye başladı doktora gittim progestan 200mh verdi kesildi çok şükür dün akşamdan beri yok kan leke. Doktor dedi 20. Hafta kadar risk vAr sonrası da erken doğum ve ben düşünce stres içindeyim
Hanife38 sosi5 doktor her şeyden olabilir dedi sadece başka da öyle açıklama yapmadı çok şükür iyilermiş inş pazartesi kendi doktoruma gideceğim ama gidene kadar bir şey olmaz inş
Hanife38 Asafimmm zaten akşam başladı şimdi de var kanama içeceğim bakalım inş geçer doktorda detaylı bir şey söylemedi hafta sonu olduğu bir de akşam mecbur acile gittik çok ilgilenmediler açıkçası
Beyzali Bende 14haftalik ama bir haftadir ara ara kanamam var progestan fitil ve proluton igne kullaniyrm ama hayrlisu insallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım
Asafimmm Hanife38 benimde saat 5 gibi oldu ultrasondan baktılar bebek iyi ama kanamam hala devam ediyor tez zamanda atlatırız inşallah 🙏🏼🤲
sosi5 Hanife38 kendi doktorunuza telefonda haber vermeniz gerekiyor bizler ikiz gebe olarak bin kat daha cok dikkat etmemiz gerekiyor yani insallahla olmaz kusura bakmayın
Hanife38 sosi5 dün doktor bi de bebeğin eşinin aşağıda olduğunu ama bu haftalarda normal olduğunu söyledi ondan kaynaklandı mı acaba kanama ayrıca evet ikiz gebelik çok daha zor inş sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza
sosi5 Hanife38 evet llesanta asagida oldugu için kanamaya sebebiyet verir bende surekli bu yüzden oluyor ama asagida olması normal değil kuzum insallah zamanla yukarıya çıkar sen tek yumurta misin cift yumurta mı
Asafimmm Hanife38 kanamam durdu canım cok sükür ama kahverengi lekelenme oluyor ara ara sende ? Nasıl oldun
Hanife38 sosi5 çift yumurta benimki de doktor 17 haftalıkken normal dedi aşağıda olması sonradan çıkıyormuş