Miniko2 Glbnpk ben bahcelievler memorialden bugün gün aldım .dogumdan 2 gün önce covid testi olacsgm refakatcimle Ve dr refkatci dısında kmse odaya giremez dedi. Dogum katına alınmıyor dedi. Eşimde bebegi odaya götürülürken mi ne görcekmiş beni görmeyebilirmiş . Onun etkisiyle uyuyamıyorum resmen ikinci bebegimiz oglumda kardesini göremeyecek anca görüntülü arartırız dedi mecburi uygulama falan dedi . Tekrar soracsgız bidahaki gidişimizde saglık olsun elbette ama insan bir garip oluyor . Git gel yapması da yasak 2 gün smra almaya gelince görecek bizi 🥺 doguö ücretide tam bilmiyorım ama 12 13 bin falan sigortamız %100 oldugundan hiç sormadm bidahakine soracagm bakalm allah hepimize saglıklı hayırlı dogum nasip etsin .
Glbnpk Miniko2 bana servise çıkınca görür dedi. Doğumdan sonra çıktığımız yer servis olmuyor mu? Ben de çok tedirginim bu konuda. Onun da ilk heyecanı yanımızda olsun isterdim.
Cansu-13 Miniko2 ben de memorilale gidiyorum 34+2 olduk öznur hanım. Doktorum sezeryan doğuma 15 bin istediler herşey dahil tahliller felan refakatçı konusunda annem kalıcak küçük kızım durmaz çünkü. Bu üçüncü gebeliğim olmasına rağmen içimde çok korku var diğerlerinde hiç böyle olmamıştım öznur hanımla konuştum eşim ameliyata girebilir mi diye covid TEn dolayı yasak dedi bebeği de sadece bebek odasından görebilirmiş bence çok abartıyorlar gibi ikin gün sonra mı çocunnu kucağına alıcak offf kafayı yiyicem
2cocuk1kediannesi Miniko2 bende aynı durumdayım ve bende aynı hastanede doğum yapacağım kısmetse 1 mayısta. Benim oğlumda göremeyecek diye üzülüyorum ama nasip böyleymiş.
Miniko2 Glbnpk evet ama eşime odaya giremezsiniz ki demiş siz girerseniz baska ailelerde girer önü alınamaz demiş . İllaki bizi görücek ama 10 dk sürmez sanki . Oglum olmasa kesinlikle eşimi refakatci diye isterdim ama oglumuda düşünmek zorunda oldugumuzdan babadan ferafat ettik . Hayırlısı olsun insallah yasayıp görecegiz🙏🏻
A_NurYuksel Cansu-13 ben de ordaydım doktorumdan da çok memnundum ama çok fazla fiyatla devam ediyolar malesef, Allah korusun aksi bi durum olsa altından kalkılmaz, o y0zden mecbur değiştiricez hastaneyi😔
Cansu-13 A_NurYuksel diğer hastanelerin çoğu covid hastasına tedavi uyguluyor Buda çok riskli iki gün hastanede kalıcam yani yapıcak birşey yok
Kimkibu A_NurYuksel ben almıstım ücretleri gecen hafta ama mayıs ayında zamlanacak dediler şuanli doğum fiyatı uzman için normal doğum 5500 sezaryen 6750tl epudral 750tl mesai dışı 1000tl.. prof doç için normal doğum 7000tl sezaryen 8500tl
A_NurYuksel Cansu-13 valla florya da sakindi medical park, eğer doktor makul fiyat belirlerse memorialda kalın, orası gibi başka bi yer yok zaten gerçktenn rahat edersiniz, bakalım, Allah ım hayırlısıyla doğurmak nasip etsib bizlere sağlıklıca🤲🏻🌼🥰🧿
Miniko2 Cansu-13 bizde aynı seyleri duyduk emine hanım doktorumuz . bakalım neler olacak cok merak ediyorum😂 Eşim gelicek benimle benide görücek yani bi şekil bakalm hayırlısı olsun insallah🙏🏻
Fabulas Suheyla83 ben memorial şişliye gidiyorum doğum poliçem var ama evet fiyatlar sezeryan 18 normal 15 bin. sıkı pazarlık yapın aşağıdaki medikal muhasabecide. Ne kadar düşerler bilmiyorum tabi 🥴