Momylinda Kızlar yarın bebeğin kıyafetlerini yıkıcaz ama renkleri nasıl ayırıyım ıkı makıne olarak mı yoksa tek tek ayırmalımıyım kısa programda yıkıcaz tozu gitsin diye
paradiseeeeee Momylinda en kısa programda yıkıycaksın açık renkleri ayrı koyu renkleri ayrı yıkıycaksın havlular örme olan kıyafetler ayrı biliyorsundur zaten o şekilde
mlkkk Momylinda koyu renkleri ve açık renkleri ayrı yıkamak gerek bebek kıyafetleri genelde renk atmaz ama belli de olmaz ger ihtimale karşı ayrı ayır yıkamak lazım😊
Tugba_13 Ben açık renkleri bir, desenlileri bir, renklileri bir ayırdım. Etiketleri kestim, yıkanmak için bekliyolar. Birinin solup hepsini mahvedeceğine, 3 makineden yıkatım diye düşündüm açıkcası ☺️
Momylinda Tugba_13 ben de aynen ama annem kısa programda hc bsy olmaz diyip hepsini bir atmak istiyor söyleyncede kızıyor trip atıyor anlmadım ki
Kubrakorkut Momylinda en iyisi kimseye söylemeden kendi başına yapcan ben öyle yapmak istiyorum bozar ben yıkayıp ütülemek istiyorum Rabbim nasip ederse hayırlısindan
Secuuss Momylinda ben sadece beyazlarla açık pembe sarı gibi olanları bir attm ikinci nakinada koyu pembe ve diğer koyunrenklileri attm hiçte bişey olmadı
Poncik48 Momylinda ben penye battaniyelerini (beyaz) ve havlusunu beyazlarla attım. Polar olanı ayrı yıkadım tüyü dökülür belki diye
Beyzan Momylinda çok koyu şeyler yoksa birlikte atabilirsin çünkü çoğu kiyafet hem.beyazlı hem renkli. bir de şimdi bebek kıyafetlerinin hemen hemen hepsi %100 pamuk o yüzden renk vermiyor. Zaten düşük ayarda yıkanıyor sorun olmuyor hiç
Momylinda Aysee25 baby me deterjanı hayır yumuşatıcı kullanmıcam muhendisoglunun sayfasında temiz içerikliler arasındaydı e bebekten aldım
Secuuss Momylinda ben kısa programda yıkadım yarım saatlik deterjan kalıntısı kaldı ilk makina 1 saatlik yıkadım tertemiz cıkmıstı
Oglumveben34 Momylinda renk koruyucu mendil alıp hepsini bir yıkamayı düşünüyorum. El örmesi olanlar hariç
Ozlem23 Momylinda ben beyazlar köyü renkliler ve açık renkliler olarak ayırdım ama o kadar eşyanız yoksa beyaz ve renkli olarak ayırabilirsiniz
Susam1 Momylinda ben açık renkli olanlar, beyazlar ve koyu renkli olanlar diye ayırdım hiç bir problem olmadı