bebisim-_00 Utanarak yazıyorum.11+6 yım vajinal akıntı su şeklinde çok az beyaz renk oluyor ama baya idrar kaçırmış gibi ıslanıyor bazen tehlikeli değildir dimi
Ates21 bebisim-_00 Kokulumu genellikle idrar enfeksiyonu deniliyor ama en doğru cvbini doktorunuz verir doktora gidince söyleyin idrar tahlili yapar bol su içmeyi ihmal etmeyin ve iç camasirinizi kuru tutun
Mervuras26 bebisim-_00 aynı sorunun ara ara devam ediyor 33. Haftamdayım işaret testim normal çıkıyor ama aynı durumdayım hala
bebisim-_00 Ates21 genelde mide bulantısı öğürme sırasında falan zorlamalar olduğunda oluyor yanı daha çok
paradiseeeeee bebisim-_00 belki çişini yapıyrosundur bi çoğumuz arada kaçırıyoruz ıslanıyor çamaşırımız bende de oluyor bende su sanıyorum aka doktor suyun iyi as gelmez idral yapıyosundur dedi sende ıkınıyırs zorlanıyorsan ani hareketler idral yaptırır insana elbette fok normal
bebisim-_00 paradiseeeeee bebek suyu içten bir hamle olmadan tehlikeye girmez sanırım dimi yani Allah korusun bebeğin suyu olamaz çünkü delincek bişey yapmadık eşimle birliktelik bile yaşamıyoruz korkudan
paradiseeeeee bebisim-_00 ya burda öyle şeyler söylüyorsun Li bazı insanın suyu az oluyurmus as az sızıyormuş öyle bi ihtimal olsa doktorum muayenede uyarırdı zaten hepimizi o yüzden korkma idraldir o. 😂 bende yapıyorum çünkü
bebisim-_00 paradiseeeeee 😂😂Ya öyle yazılar okuyorum ki kafam karışıyor cidden bebek amniyon sıvısı sanıp korkuyorum 🙈