Morvy Svr2021 ben 17-18 hafta arası bir gün hissetmeye başladım önceden kasıklarımda pıt pıt atan birşey vardı ama bebek olmadığını biliyordum ve bu hissettiğim daha yukarda çok düzensiz bir şekilde hafif hafif vuruyor sanki ve içimde oynuyor gibi😁babamız şehir dışındaydı o sırada ve döndüğünde yine hafif hafif kıpırdanmalar oldu eşim elini karnıma koydu ve tam elini koyduğu yere bir tekme attı sanırım çünkü eşim bile hissetti😁 ama çoğunlukla ben kendim hissediyorum tabi öyle dışardan görülebilecek bişy deği zaten bu haftalarda
Feyza11 Engzlevlt hisseddeersin canım az kalmış ben 16. Hafta da hissetmiştim doktorumuza sormuştum bunun kiloyla alakalı olabileceğini göbek bölgesinde yağlanma ne kadar azsa o kadar kolay hissediliyormuş ben baya erken hissetmiştim ama seninki de az kalmış şükür rabbime kavuştuk oğlumuza rabbim sağlık afiyet versin inş
Hkk0809 Svr2021 17. Haftalarda seyirme gibi kasığımda hissettim 19 larda epey hissediliyor. Dün babasına şov yaptı 😂
Serpilbb Baharsavas sorma ya gece uyumak istemiyorum resmen okadar güzel ki tekmelerini hissetmek 😄 uzan elini karnına koy şişlik olarak gelir eline
annelinkoo Svr2021 18 de hissettim ilk gebeliğim..:) pıt pıt mısır patlaması damar seyirmesi gibi.. saatler, hatta günlerce beklerdim tekrar hareket etsin diye şimdi de durmuyo oğluş bey 🤭🙈
DenizSayer Baharsavas olur canım olur merak etme 20 haftaya kadar yolu var sabret hissedersin yakında bebeğin cinsiyeti ne canım
elifkurt96 Svr2021 Çok farklı ve sert hissettim 15. Haftada başladı ilk 3 gün çok ağrıyordu depik atdıgnde şimdi alıştım ve hala durmuyor o gün bugündür sert sert depikler bizim bıdık kız biraz huysuz galiba hiç uyumuyor da hep benmle oynuyor 😊🤰🧿❤️
Baharsavas DenizSayer erkek canım bu kadar geç olması normal mi bilemedım 16 haftalıkken hisseden bile var
DenizSayer Baharsavas evet bende dün arkadaşımla konuştum 17 gün öndeyim ondan 14 15 haftalarda hissettim ben dedi şaşırdım ne güzel dedim ama erken hissetmişsin dedim kız bebekler erken canlanıyor dedide saçma bir cümle çok zayıf olduğu için hissetti muhtemelen ya da yanılmışta olabilir ama endişe etme doktor 22 kadar hissedemeyebilirsin dedi bana bende 1 kere hissettim henüz hissetmedim
Figen03 Malidlgz hah tek ben değilmişim bizde 21 haftaligiz kızım çok nadir hareket ediyor galiba😅😅sinir oluyorum ya ben mi hissedemiyorum diye
Gunessinannesi1 19 hafta hissettim saniyelik birseydi boyle tekme degildi dönmüştü sanirim icimde bisi kaydi gibi tarifsiz ,:) suan 21 deyiz kizim uyandiriuor artik beni tekmeleriyle iletisim kuruyorz harika birsey ♥️♥️🧿🧿🧿
minnakimmm Malidlgz ayy bizde 21 olduk ama hala hiç bir şey hissetmedim 🙄 bende minprobpem var deyip duruyorum
Malidlgz minnakimmm Canım 30. Haftaya kadar netlesmez diyorlar 24.den sonra kesin hissedersin dediler üzülme bende kafama taktım ama zamanı vardır diye teselli ediyorum kendimi
minnakimmm minnakimmm vallahi bende burada görünce diyorum ki heee iyi bari bir bende değil hissetmemek ☺️☺️🤣
Figen03 minnakimmm bizde 21 haftalık olduk dün akşam oğlum elini koyunca tekmeledi çok güzel bı duyguydu oğlum da çok heyecanlandi 🥰🥰
gizemayca1 Svr2021 ben tam 17 +1 de hissettim sanki göz seyirmesi gıbı cok tuhaf cok guzel bir hıstı keske az daha buyuse de daha net hissetsem dıye sabırsızlanıyorum 😊😊
Pelin__1 Svr2021 18+6 da ilk hareketleri hissetmeye başladım dalgalanma gibiydi 😊 Şimdi 20+2 olduk pıt pıt tekmeler atıyor kıpır kıpır💙
Pambix Svr2021 ben ikk gebeligimde 18 haftalıkken içim geçmiş uzanıyordum. Birden sağ kasigimda Nasıl desem sanki biri parmkla kaşığına dokunmuş gibi öyle ince bir tekme olarak hissettim.emin olmak için tekrar kendimi dinledim.birkac kere daha aynısı oldu emin oldum oğlumun tekmeledigunden..ve gün gectikte daha da güçlü hissettim. Bazen icimde gidiklanma kayma şeklinde de oluyordu