Kanarya Kızlar merhaba, şuan 16.haftamdayım yaklaşık 1,5haftadır ayağıma bacağıma kramp girmesiyle uyanıyorum, canım çok acıyo acısı hemen geçmiyo. 2hafta sonra doktor kontrolüm var gidince danışacağım. Aynı durumla karşılaşan var mı? Gebelikle alakalı bişey mi acaba🙄
rileyss Nurci Kanarya evet gebelikle alakalı bir durum. bende de başlamıştı tam o haftalarda, doktoruma sorduğumda magnezyum takviyesi verdi. şu an rahatım. doktorunuza söyleyin mutlaka
aesma Kanarya benimde vardi magnezyumum düsük cikti ondan kaynakliymis.. magnezyum icin suda eritilen tablet verdi kullaniyorum bayadir kramplarim olmuyor artik 😊
Esra___ Kanarya benim de aynı uykumdan uyanıyorum ve sabah 1-2 saat üstüne basamıyorum kasılıp kalıyor doktora söylemeyi de unuttum bi dahaki randevum da temmuzda
Nurci Bende 10 haftalığım kramp değil ama sağ bacağımda çok ağrım var uyutmuyor gece masaj yapıyorum bacağımın altına yastık koyup yatıyorum ama fayda etmiyor
Aycatpzkrkmz Aynısını zaman geçtikçe daha sık yaşıyorsun magnezyum veriyor doktorlar benim ki onu verdi şuan daha iyiyim ara sıra oluyor yine ilk başlarda kaç gün basamıyordum ayağımın üstüne zor yürüyordum şimdi çok şükür 🙏🏻
Kanarya Çok teşekkürler🙏 İnşallah benimde geçer en kısa sürede geçer, ağlama noktasına geliyorum dayanılmaz bir acı
SmerKa Kanarya Merhaba gece girince ayağa kalkıp üstüne bas geçiyor hemen bende bir başkasından öğrendim boşuna yatakta kıvranıyormuşum 😄
Edos Benimde bacagima kramp giriyordu yataktan firlayip üstüne basıyordum geçiyordu. Maden suyu ictigum gunler boyle sorun yaşamıyorum alakasi var mi bilmiyirum ama deneyin doktora gidene kadar isterseniz ☺