1 nisan da dogum yaptim kisaca özetlemek ıstiyorum agrilarim biraz fazla Öncelikle ssvd istiyodum bebeğin gelişim geriliği vardı fakat bu normal doğum için engel değildi 2800 doğdu. Suyu eşi kilosu uygundu fakat son ana kadar ne bir şancı ne açılma kanala inme vs. Olmadı .31 mart aksami belime sanci geldi 3 4 kez ara ara 10 dk da bir ama karnimda asla bisey yoktu 1 nisan icin doktorumla suni sanci denemek icin sozlestik sabah 8 de hastaneye gidecektim gece 4 buçuk da wc ye kalktigimfa kanli bi akinti geldi 10 dk sonra suyum geldi hemen temizlendim 5 bucuk da hastanedeydik nst de sancim yoktu aciklik 1 cm dedi ebe doktorumu aradı o da 6 buçukta geldi 2 cm dedi suni şancı takıldı 11 buçuğa kadar aldım ama çok çok az oluyodu şancı yoktu açılmaya vakti doktor 2 cm hala başı çok yukarda bu bebek normal olmaz dedi suyu geldiğim için daha fazla bekletemem enfeksiyon kapabilir kabul ettik tabi yapacak bisey yok herşey Allahtan . 13.00 da ameliyathaneye alındım genel anestezi yapmak istediler kesinlikle olmaz dedim ve spinal oldum bence genel çok daha zor . Acı vs yok ama her şeyi hissettim . 13.15 de oğlumu gördüm ondan 30 dk sonra da ben çıktım ameliyattan ilk gece çok zordu yürümek hareket etmek damarlarım ince hep patladı serum için 40 50 delik açtılar neredeyse mahvoldum her yerin mosmor oldu . Sütüm hala gelmedi göğüs ucum yok sadece silikon başlıkla emiyor süt olmadığı için bırakıyor tavsiyenin her türlüsüne acigim. Ilk bebegim de emmedi malesef . Sormak.istediklerinizi de iyi oldukça girip cevaplarım benim hikayem kısaca bu ama yine de uzun oldu kusura bakmayın