Esradygn ben ona gidiyordum vajinal enfeksiyon olmuştum bana ameliyat olmam gerektiğini rah agzimda yara varmış rahim ağzını yakmamiz lazım yoksa hamile kalamazsın dedi ,bende enfeksiyon için ilaçlarımı aldım 10 gun geçsin gel ameliyati konuşalım dedi bende ilaclarim bitti 5.gun ve enfeksiyon geçmedi vajinal kaşıntı ağrı vs 9.gune kadar zor sabrettim kontrol randevusu aldım gittim beni azarladı niye geldin 10 gün dolmamış ben sana 10 gün geçtikten sonra gel dedim şimdi senin dosyani kaybettik bulamıyoruz bilmem ne bisuru şey söyledi gittiğime gideceğime pişman oldum şikayetlerim geçmedi ilaclarim bitti ondan geldim dedim ben sana bekle demedim mi dedi bende dedim ağrı kaşıntı duramadım İnternet’e bile araştırdım hemen gelmemek için ne yapabilirim diye dedim bana kendi kendinize doktorculuk mu oynuyorsunuz falan dedi yani nefret ettim. Bir arkadaşım da 3 yıllık evli hiç çocuk düşünmediler 3 yıl sonra düşünmeye başladılar oda Ahmet coskana gitmiş arkadaşıma demiş ki sen şimdi 3 senelik evlisin ve kazaylada olsa hamile kalmadın mı hiç demiş arkadaşımda düşünmediğimiz için korunduk hocam demiş korunsun bile sağlıklı bir kadin hamile kalır demiş senin rahim filmi isteyelim sorun neymiş bakalım demiş korkutmuş çocuğunuz olmadıysa sıkıntı var rahime ilaç verelim bilmem ne bana yaptığı 1 bu olayda ikinci nefret sebebim oldu.ne giderim ne tavsiye ederim .