aannepandaa Ayse3695 ben özel muayeneye gidiyorum lütfiye ünlü. Harika bir ekip. Güler yüzlü pozitif. İnsan çokk rahatlıyor.. Doğum koçu var o sizi hazırlıyor. Kontrollerde ve doğumda hastanede hiç yanlız kalmıyorsunuz. Önce ona haber veriyorsunuz tüm anınızda yanınızda oluyor. İstediğiniz özel hastanede doğum yaptırıyor. Bizim hep gittiğimiz hastane akademi olduğundna ben orayı seçtim ama acıbadem wm medical hepsini tercih edebiliyorsunuz.
efelettin Gölcük Medar hastanesi Mustafa Göktan şu hayatta görüp görebileceğiniz en iyi, en ilgili, en pozitif, en eğlenceli, en naif, en kibar doktordur. Her konuşması terapi gibi 🌸 iyi kiiii tanımışım. İkinci gebeliğim yine Mustafa Göktan 🌺❤️
FatmaKpln efelettin bende Mustafa hocaya gidiyorum ilk gebeliğim çok seviyorum kendisini 😻 sizin normal miydi ilk doğum canım şimdi kaçıncı haftadasın
Alinamoms Kayasbht funda demirel sanırım yeni gelen bir doktor o sopalı da hiç yoktu çünkü ilk defa duydum yani ben.
Kayasbht Alinamoms kocası da orada adını hatırlamıyorum ama Soy adları aynı . Bu ara da çok sağolun tavsiyeleriniz için 🌹
Emineee1 Kayasbht ayy Nazan Karadeniz mi Allah korusun . Bende derincedeyim gittim gitmez olaydım bi değişik kadın
Emineee1 Kayasbht ben gittiğimde derince eğitim arastırmaydı ve troit hastasıyım ilk gitmemdi. Anlattım durumumu bana dedi “ bakalım bebeğin yaşıyormu” dedi neyse gördük bebeğimi bu arad kalp sesini duydum makina şansıma calısıyormuş. Kulagında kulaklık biriyle knustu hep hiç dogru düzgün ilgilenmedi bile
Feyza-nur Ayse3695 hastane bilgim yok özel muayene gidiyorum ama doktor ergün bilgiç doğumu medarda yaptırıyor
bebisveannesiiii Ayse3695 meraba canım bende Kocaeli ye gelin geldim😊 benimde ayın 6 sında detaylı ultrason randevum var nasıl yapılıyor yani ilgeniyorlarmı ve kaç dakika sürüyor?🥰
Ayse3695 bebisveannesiiii detaylı ultrasona umuttepeye gıttım 40 dk ya yakın sürdü bebeğin herseyıne baktılar ve gösterdiler ben memnun kaldım öneririm orayı
Feyza-nur Ayse3695 merhaba bişey sorabılır mıyım bende umuttepe yaptırıcam ama randevu yu ilk önce kadın doğuma mı almalıyım sonra direk perinatolojiye mi
Poyaso mercimeginanne Bende derincede oturuyorum Çarşıda lisenin ilerisinde Izmit Özel Kadın Doğum var ve Ertan iş-güç doktorumun adı şiddetle tavsiye ederim mükemmmel bir doktor çalışanları çok naif hassaf bi göz atın derim
Poyaso mercimeginanne Pardon siz sordunuz zannetmiştim size etiket yapmışım yalnisikla kusura bakmayin