Melikezel Merhaba canım annelerim iki gün önce 3. Bebeğime sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim . hem şaşkınım hem korkuyorum bana biraz moral verin 😢 Yine bu uygulamayı indireceğim aklıma gelmezdiii🤭
Eymenbby4 Melikezel benimde aklımın ucundan geçmezdi happy mom’u indirmek oğlum 1yaşında yeniden hamile kaldım helal olsun 3.gebeliğiniz ben 7haftalıgım çok zorlanıyorum aşırı bulantım ve baş ağrılarım var yanında destekçin varsa hiç sıkıntı yapma atlatır geçersin sizinkilerin arasında kaç yaş var?
gokhande Melikezel bende 3.yü sürpriz bir şekilde öğrenmiştim galiba üçüncülerin kaderi bu hiç korkma endişelenme sağlıkla al kucağına şu an 4.ye hamileyim ☺️
Gulayozgoc Melikezel merhaba bende ilk cocugum 6. Aylık 6 haftalıkta hamileyim banada süpriz oldu çok şaşkınım şuan, sütten kes diyor herkes ne yapmalıym
Nefes21_21 Eymenbby4 hayırlı olsun arkadaslar benim ilk gebeliğim tüp bebek 7 haftalığım Allah hayırlı Bi şekilde kucagımıza aldırsın inşallahh
Melikezel Eymenbby4 büyük 5 yaşında küçük daha 15 aylık. En büyük yardımcım eşim üstesinden geliriz diyor ona güvenmekten başka çarem yok☺️
Eymenbby4 gokhande Maşallah Kadının yaşı sorulmaz ama kaç yaşındasınız ben daha 19yaşında 2.gebeliğim çok zorlanıyorum
Melikezel gokhande ya maşallah size de benim hamileliğim zor geçmese inanın sorun değil 4 olmuş 5olmış 😀 Nefes21_21 amin inşallah 🙏🏻
gokhande Essa33 teşekkür ederim hepsi normal doğum oldu kısmetse hayırlısıyla şimdiki de öyle olur inşallah 😊
gokhande Gulayozgoc hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin çocuğunu emzirip hamile arkadaşlarımda vardı doğuma son zamanlarında kesmişlerdi doktora sorabilirsiniz
Melikezel Gulayozgoc bende oğlumu emziriyorum doktor emzirmeye devam edebilirsin dedi ve devam ediyorum
gokhande Melikezel valla bu sefer ki daha da bir zorladı gerçekten 30 dan sonra zorlanıyormuş insan 🤭 bende 3.yü 26 yaşında doğurmuştum hey gidi günler 😅